Με ένα νέο περιστατικό ήρθε αντιμέτωπη η Ιωάννα Τούνη το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου, όσο η ίδια και ο γιος της Πάρης ταξίδευαν αεροπορικώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναλυτικά εξήγησε η instrammer σε stories της, δημιουργήθηκε ένταση στον χώρο αναμονής του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», επειδή ο γιος της ήταν ανήσυχος και έκανε φασαρία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένας επιβάτης να κάνει παράπονο σε υπάλληλο του αεροδρομίου, με εκείνη να το μεταφέρει στην Ιωάννα Τούνη. Αν και η υπάλληλος προσπάθησε να τη βοηθήσει, η instagrammer υποστήριξε πως ο γιος της είναι μωρό και δεν μπορεί να κάνει κάτι όταν είναι σε άσχημη διάθεση.
Συγκεκριμένα, έγραψε στα stories:
«Και που λες περιμένοντας την πτήση μου, ήμουν στην αναμονή στο lounge με τον Πάρη (που ομολογουμένως δεν είχε μια καλή μέρα και ήταν γκρινιάρης). Έρχεται λοιπόν μια αεροσυνοδός και μου λέει αν μπορεί να με βοηθήσει κάπως με το μωρό... για να σταματήσει να γκρινιάζει... Της εξηγώ ότι τα έχω δοκιμάσει όλα και απλά είναι μωρό κια θέλει να γκρινιάξει αυτήν τη στιγμή, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος...
Και μου λέει ότι "απλά μου έκανε παράπονο άλλος επιβάτης να σταματήσει το μωρό γιατί ενοχλείται". Τι πρέπει να κάνει μια μάνα με ένα μωρό 22 μηνών όταν αυτό γκρινιάζει δημόσια; Να το φιμώσει;;;; Ρε πάτε καθόλου καλά;
Ντάξει καταλαβαίνω δεν είναι ευχάριστο το κλάμα ενός μωρού... Αλλά βρίσκω απαράδεκτο να πηγαίνεις στη μαμά - που προφανώς κάνει τα πάντα ήδη για να μην κλαίει το μωρό της - και να της ζητάς να κάνει κάτι άμεσα για να σταματήσει, γιατί σε ενοχλεί!
Μαμάδες μου να είστε δυνατές και με θράσος και να βάζετε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του... Σε καμία περίπτωση να μην κλείνεστε σπίτι και να μην νιώθετε ενοχικά, επειδή κάποιος απροσάρμοστος απαιτεί να πάψει το μωρό σας να κλαίει!»
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.