O Γιώργος Χρανιώτης έκανε δηλώσεις και μίλησε για τη σχέση που έχει με τα χρήματα, ενώ αναφέρθηκε στον ηθοποιό που ζηλεύει.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», δήλωσε: «Δεν κυνήγησα τα λεφτά. Ίσως θα μπορούσα να το είχα κάνει λίγο περισσότερο. Ήμουν πάρα πολύ απαξιωτικός με τα χρήματα, με απασχολούσε μόνο να έχω».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4msr5y9hfs9)
Στη συνέχεια, αποκάλυψε ποιος ηθοποιός αρέσει στη σύζυγό του και τον λόγο που αποφεύγει να βλέπει ταινίες του μαζί της.
«Δεν βλέπω ταινίες με τον Μπραντ Πιτ με τη σύζυγό μου, γιατί ζηλεύω, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Εγώ τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν ηθοποιό», δήλωσε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Είναι αυτός ο άντρας που είναι, οπότε όταν ακούω κάποιους ήχους από τη σύντροφό μου, που δείχνουν ότι κάτι συμβαίνει στο μέσα της... ναι ζηλεύω και το αποφεύγω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να βλέπει με τις φίλες της, αλλά εγώ δεν μπορώ να είμαι μπροστά».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.