Συνελήφθη χθες το απόγευμα ένας οδηγός Ταξί που χρέωσε υπερδιπλάσια χρήματα σε τουρίστες για να τους μεταφέρει από την Αθήνα στον Πειραιά.
Συγκεκριμένα, ο 40χρονος οδηγός συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας καθώς χρέωσε τους τουρίστες 45 ευρώ αντί για 20 ευρώ που είναι κανονικά η διαδρομή από το Μοναστηράκι προς τον Πειραιά.
Ταυτόχρονα ο οδηγός ταξί δεν είχε θέσει σε λειτουργία ούτε το ταξίμετρο.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.