Ως ένα εσωστρεφές παιδί με ανασφάλειες περιέγραψε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου τον εαυτό της ως παιδί, τονίζοντας ότι μέχρι και σήμερα έχει ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά.
Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» που προβλήθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου, μιλώντας για τις εσωτερικές της ανασφάλειες, την αυτοεικόνα της και τον τρόπο που έχει μάθει να αντιμετωπίζει τον εαυτό της μέσα στα χρόνια.
Πιο αναλυτικά, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ερωτήθηκε για το αν έχει ανασφάλειες και απάντησε: «Έχω αναρίθμητες, για χιλιάδες πράγματα. Ήμουν ανασφαλές, κομπλεξικό και εσωστρεφές παιδί. Ακόμα και τώρα είμαι. Όταν πιέζομαι, λέω να ανοίξω μια πόρτα, να φύγω. Πρώτον, δεν γίνεται, και δεύτερον, δεν πρέπει».
Δείτε το βίντεο
Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο κρίνει τον εαυτό της και στις σκέψεις που κάνει όταν τον παρατηρεί σε βάθος χρόνου: «Αυτό που λέμε “δεν μ’ αρέσει ο εαυτός μου”. Γιατί δεν μ’ αρέσει; Γιατί νομίζω ότι είμαι καλύτερος. Άρχισα να το καταλαβαίνω τον πρώτο καιρό. Με έβλεπα και έλεγα: «Αχ, πώς μιλάω έτσι;», θεωρώντας ότι μιλάω πολύ καλύτερα. Έλεγα "αχ δεν είμαι έτσι"μωρέέτσι είμαι και χειρότερα».
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.