Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της, μετά τη γέννηση των διδύμων.
Η γνωστή Instagrammer βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, δήλωσε: «Είμαι μια άλλη τώρα. Κάθε γυναίκα που κάνει παιδιά, νομίζω αλλάζει, ωριμάζει, βλέπει λίγο αλλιώς τη ζωή. Είναι όλα προς θετική διάσταση».
Στη συνέχεια, εξήγησε πως η αρχή ήταν κάπως δύσκολη, όμως κατάφερε να ανταπεξέλθει. «Τσίτωσα τους πρώτους μήνες και μετά χαλάρωσα. Οι προτεραιότητές μου άλλαξαν απευθείας», ανέφερε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4b78fq05aq1)
Συμπλήρωσε επίσης: «Μπήκανε πράγματα που είχαν μια τεράστια διάσταση κι ήταν ασήμαντα στη θέση που πραγματικά ήταν κι έπρεπε να είναι, όπως το άγχος για δουλειές που δεν κάνεις τη μία μέρα, τις κάνεις την επόμενη».
Τέλος, παραδέχτηκε πως αφού γέννησε τις κόρες της, έμαθε να αγαπάει περισσότερο τον εαυτό της.
«Βελτιώθηκε πάρα πολύ η σχέση μου με τον εαυτό μου. Ένιωσα πολύ μεγάλη αγάπη προς εμένα, προς το γυναικείο σώμα, προς αυτό που κατάφερα», τόνισε.
Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Επαναπροσδιόρισα τη σχέση μου με τα social media. Δεν με νοιάζει αν κρίνομαι από αυτό».
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.