Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε κι εκείνη τα νορβηγικά φιόρδ για να ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Πολλοί είναι οι επώνυμοι που έχουν βρεθεί το φετινό καλοκαίρι στη Νορβηγία, ανάμεσα στους οποίους η Μαρία Κωνσταντάκη, η Χριστίνα Κοντοβά και άλλοι.
Η γνωστή Instagrammer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη βόλτα που έκανε στα νορβηγικά φιόρδ.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Ανείπωτη ομορφιά της φύσης. Πλέοντας στα φιόρδ της Νορβηγίας. Τόση ευγνωμοσύνη για τις στιγμές αυτές».
Ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής που ετοιμάζει με τον Γιώργο Μαυρίδη, της άφησε ένα σχόλιο κάτω από τη δημοσίευσή της.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Σου είπα πόσο μου λείπεις;». «Λίγο ακόμα έμεινε», του απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.