H Φωτεινή Ντεμίρη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον γιο της, ο οποίος έχει αποφασίσει να ασχοληθεί κι εκείνος με την υποκριτική.
Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν, η ηθοποιός περιέγραψε αρχικά, την αντίδρασή της, όταν ο γιος της της είπε ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματά της.
«Δεν είχα κανένα άγχος. Χάρηκα πάρα πολύ που ο γιος μου μου εξέφρασε δειλά δειλά την αγάπη του για την υποκριτική, όπως είχε συμβεί και με εμένα. Του έδειξα τον δρόμο που έπρεπε να σπουδάσει με μεγάλη χαρά», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για το αν τον βοηθούν οι διάσημοι γονείς του, ανέφερε: «Βοήθεια από εμάς δεν μπορεί να πάρει, δεν έχουμε αυτές τις πλάτες. Δεν θα το ήθελε κιόλας, μπορώ να πω. Ό,τι κάνει, το κάνει με τις δικές του πλάτες. Πήγαμε σε μια πρεμιέρα τις προάλλες και δεν είχε πει σε κανέναν ότι είναι γιος μας. Όταν τον πήγα να δώσει εξετάσεις στη σχολή, μου είπε "μαμά σε παρακαλώ πολύ, μην έρχεσαι". Τον άφησα μακριά για να μη δουν ότι είμαι η μαμά του. Δεν ήθελε ποτέ να χρησιμοποιήσει τα ονόματα των γονιών του».
Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να συνεργαστούν, είπε: «Πρόσφατα κάναμε μια μικρή ταινία με τον γιο μου και υποδυθήκαμε τη μάνα με τον γιο και ήταν πολύ ωραία και για τους δυο μας. Μου αρέσει και ιδιαίτερα με τον γιο μου, θα ήθελα να συνεργαστούμε».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.