Ο Λευτέρης Πανταζής θέλησε να μοιραστεί μερικά λόγια για τον Βασίλη Καρρά, με τον οποίο ήταν επί χρόνια φίλος και με τον οποίο είχαν συνεργαστεί αρκετές φορές.
Ο τραγουδιστής βρέθηκε εκτάκτως στη θέση του κριτή του J2US το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου, λόγω της απουσίας του Σταμάτη Φασουλή.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2bwbqv19v4p)
Αναλυτικά, περιέγραψε τις αναμνήσεις από τις τελευταίες στιγμές που μοιράστηκε με τον αείμνηστο λαϊκό ερμηνευτή: «Θυμήθηκα τον Βασίλη, που είχα συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του. Τα είχαμε πιει, είχαμε φάει μαζί, είχαμε κάνει βόλτες, είχαμε κάνει συζητήσεις. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πριν φύγει, δυο μήνες».
Και συνέχισε: «Του είχα πει στείλει ένα τραγούδι, ντουέτο, με έναν φίλο μας μαέστρο. Το άκουσε, έστειλε μήνυμα να τον πάρω εγώ τηλέφωνο, τον πήρα και μου λέει: «Πιτσιρίκο, δίνω μάχη. Άμα τα καταφέρω, θα το πούμε το τραγουδάκι γιατί μ’ αρέσει πάρα πολύ». Σαν να μην έφυγε ποτέ ο Βασίλης. Όπως είπε και η Δέσποινα, είναι εδώ, μας ακούει, μας βλέπει και χαίρεται».
«Τελευταία φορά είχαμε τραγουδήσει εδώ, το θυμάσαι Νίκο», πρόσθεσε ο Λευτέρης Πανταζής απευθυνόμενος στον Νίκο Κοκλώνη.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.