Το Σάββατο 15 Ιουνίου έλαβε χώρα το Athens Pride στο Σύνταγμα υπέρ της ορατότητας των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων και της αποδοχής της διαφορετικότητας. Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε για να γιορτάσει, ήταν και ο Παντελής Τουτουντζής μαζί με τα δύο παιδιά του.
Ο make-up artist έχει με τον επί 18 χρόνια σύντροφό του δύο παιδιά, την Αριάδνη και τον Αχιλλέα.
Σε ανάρτηση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το Pride, όπου πόζαρε με τα δύο παιδιά του κρατώντα σημαιάκια στα χρώματα του ουράνιου τόξου και ταμπελάκια με συνθήματα που έγραφαν: «Η αγάπη κάνει την οικογένεια».
«Ημέρα υπερηφάνειας! Ημέρα αγάπης! Η αγάπη κάνει την οικογένεια! ΛΟΒ», έγραψε.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.