Δέσποινα Βανδή για τον πατέρα της: Είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσεις ότι δεν θα ξανακούσεις τη φωνή κάποιου
Η αποκάλυψη για το τραγούδι «Μέχρι Μάη μήνα» και η σύνδεσή του με τους γονείς της
Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια αναφορά στον θάνατο του πατέρα της και εξήγησε γιατί συγκινείται κάθε φορά που ακούει το κομμάτι «Μέχρι Μάη μήνα».
Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη σε εκδήλωση γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού κι εξήγησε τη σύνδεση του κομματιού με τον μπαμπά της που έφυγε από τη ζωή.
«Το κουπλε αισθανόμουν 100% ότι αφορά εμένα και το ρεφρέν, γι' αυτό και με έπαιρνε πάντα πολύ, ότι αφορά τη μάνα μου. Όταν χάσαμε τον πατέρα μου και ήταν δύσκολη η απώλεια αυτή, είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσεις ότι δεν θα ξανακούσεις τη φωνή κάποιου, δεν θα τον ξαναδείς, δεν θα ξανακάνεις Χριστούγεννα μαζί του, ούτε καλοκαίρι, ούτε καβγά, δεν θα ξαναμοιραστείς το ίδιο πιάτο, ούτε γκρίνιες ούτε τίποτα», εξήγησε η τραγουδίστρια.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό με έπιανε πάρα πολύ. Με αυτό το τραγούδι είναι σαν να μπαίνω μέσα στη δική της ψυχοσύνθεση, της μητέρας μου και το λέω. Γι' αυτό με συγκινεί στο ρεφρέν».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.