Ο Θανάσης και ο Ζερόμ έχουν συζήτηση και ο Θάνος ζήτηση

Ο Θανάσης και ο Ζερόμ έχουν συζήτηση και ο Θάνος ζήτηση

Eurovision ήταν και πάει, ας εφεύρουμε τον επόμενο τηλε -διχασμό

kalouta-tv
Είπαμε ότι η παρουσίαση που έκαναν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα στην Εurovision δεν ήταν καλή. Αυτό δεν αναιρεί επουδενί την καλλιτεχνική δεινότητα, την πορεία τους, το ταλέντο τους και φυσικά το δικαίωμά τους να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Αλλά κάπου υπάρχει κι ένα όριο. Όταν το 80% του κοινού μέσω ποσταρισμάτων αλλά και σχολίων, όταν κριτικοί, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι κάτι δεν πήγε καλά, ότι έγιναν λάθη, ότι δεν υπήρχε χιούμορ και καλή χημεία, μάλλον δεν αντιλήφθηκες ότι… δεν βρέχει. Από την άλλη το να βγαίνεις και να αυτοχαρακτηρίζεσαι αριστουργηματικός και να χαρακτηρίζεις απαξιωτικά αυτούς που σε έκριναν, τοποθετώντας τους «χαμηλά» κι εσένα ψηλά, τότε απλά εξηγείς με τον τρόπο σου γιατί απέτυχες. Μεγάλη ιδέα το λένε, υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, απαξίωση του απέναντι; Πες το όπως θες.

Αγαπητέ Ζερόμ, η αγάπη δεν είναι μόνο για να σου έρχεται, είναι και για να την δίνεις γενναιόδωρα. Επίσης το να αναλάβεις να παρουσιάσεις μία εκδήλωση την οποία είδαν εκατομμύρια τηλεθεατές, δεν είναι σχέση για να απαιτείς συναίσθημα, είναι δουλειά και κρίνεσαι για το αν άρεσες. Το πρόβλημα δεν ήταν η πριγκίπισσα της Σουηδίας. Αυτό απλά ήταν το κερασάκι μιας τούρτας που δεν τρωγώταν, με τίποτα όμως.


Κλείσιμο
Φυσικά, όλο αυτό ίσως να μην συνέβαινε αν δεν κόλλαγε η βελόνα στην ΕΡΤ. Αν δηλαδή δεν απευθύνονταν τα στελέχη του προγράμματος στο ΣΕΗ για την παρουσίαση των εκπομπών. Ηθοποιοί στα τηλεπαιχνίδια, ηθοποιοί στις εκπομπές συνεντεύξεων, ηθοποιοί στην Eurovision, ηθοποιοί σε μουσικές εκπομπές. Και το αποτέλεσμα; Οι καλύτερες και πιο επιτυχημένες εκπομπές παρουσιάζονται από δημοσιογράφους και μουσικούς: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Ρένα Μόρφη, Φοίβος Δεληβοριάς και Τασούλα Επτακοίλη. Εξαιρώ τον Τάσο Ιορδανίδη και τον Γιώργο Καραμίχο, οι οποίοι ήταν πολύ καλοί. Ισως η δημόσια τηλεόραση αφήσει λίγο στην άκρη την επίφαση της κουλτούρας και να δει τα πρόσωπα που πραγματικά αξίζουν και ας είναι και ηθοποιοί και τραγουδιστές και υδραυλικοί και κομμωτές. Αλλά κάπου, φτάνει με τον Σαίξπηρ στην Αγία Παρασκευή.

Ο Θάνος Κιούσης ήταν μία από τις αποκαλύψεις της σεζόν. Τα πήγε περίφημα σε κόντρα ρόλο και φυσικά του δόθηκε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία από τον ΑΝΤ1, ο οποίος, μετά από δεκάδες κάστινγκ, επένδυσε σε αυτόν και στο ταλέντο του. Ηρθε η ώρα της αναβάθμισης και της ανανέωσης του συμβολαίου του. Θα γίνει;


Αλλαγές σημαντικές σε επίπεδο προσώπων – παρουσίασης σε ζωντανό μαγκαζίνο έρχονται έστω κατά το ήμισυ. Λεπτομέρειες προσεχώς…

Ο Νίκος Μουτσινάς όταν με το καλό επιστρέψει, θα πάει απευθείας στην βραδινή ζώνη. Ούτε καν γίνεται συζήτηση για μεσημεριανή εκπομπή και μάλιστα καθημερινή. Τουλάχιστον όχι προς το παρόν.

Πολλοί οι περιζήτητοι, ελάχιστοι οι… ζητούμενοι. Προσοχή στις ψεύτικες διαρροές. Ενίοτε «καίνε» και δεν βοηθούν.


Ειδήσεις σήμερα:

Τι είπαν Μητσοτάκης και Ερντογάν «πριβέ» στη ροτόντα του Λευκού Παλατιού - Τα επόμενα ραντεβού μετά την Άγκυρα

Eurovision 2024: Γιατί η φετινή διοργάνωση θα μείνει αξέχαστη - Τα τραγούδια, τα παρατράγουδα και ο διχασμός

Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν τετραπλασιασμό δασμών για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από Κίνα και περιμένουν τα αντίποινα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης