Μικρό Ταρανδάκι: Οι θεατές στοχοποίησαν λάθος άνθρωπο ως βιαστή του Γκαντ - Ξεκίνησε αστυνομική έρευνα

Μικρό Ταρανδάκι: Οι θεατές στοχοποίησαν λάθος άνθρωπο ως βιαστή του Γκαντ - Ξεκίνησε αστυνομική έρευνα

Ο σκηνοθέτης, Σον Φόλεϊ έλαβε απειλητικά μηνύματα από τους θαυμαστές της σειράς, που νόμιζαν ότι εκείνος ήταν ο κακοποιητής του Γκαντ 

mikro-tarandaki
Μετά την επιτυχία που σημείωσε στο Netflix η σειρά «Baby Reindeer», έχει ξεκινήσει αστυνομική έρευνα, αφού οι θεατές κατηγόρησαν λανθασμένα τον σκηνοθέτη, Σον Φόλεϊ ως τον κακοποιητή του Ρίτσαρντ Γκαντ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν διαδικτυακές απειλές εναντίον του.

Η σειρά εστιάζει εκτός από την stalker του ηθοποιού, στον κακοποιητή του, ο οποίος αφού του υποσχέθηκε μια λαμπρή καριέρα, εν τέλει τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Το κοινό, προσπαθώντας να βρει ποιος πραγματικά ήταν ο κακοποιητής του ηθοποιού, καθώς πρόκειται για αληθινή ιστορία, κατηγόρησε λάθος άνθρωπο. Ο Σον Φόλεϊ ανέφερε στη Mirror ότι έλαβε απειλητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους θαυμαστές της σειράς. Έτσι, απευθύνθηκε στην αστυνομία, προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλειά του κι αμέσως, ξεκίνησε αστυνομική έρευνα για να βρεθούν εκείνοι που τον απείλησαν.
big-reinderr
Αριστερά: O σκηνοθέτης Σον Φόλεϊ έχει στοχοποιηθεί από τους φαν της σειράς του Netflix πως είναι ο βιαστής του Γκαντ - Δεξιά: Ο ηθοποιός Τομ Γκούντμαν-Χιλ που υποδύεται τον κακοκοποιητή στη διάσημη σειρά
Κλείσιμο
Εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας δήλωσε: «Διεξάγουμε έρευνα, αφού ένας άνδρας ανέφερε ότι έλαβε απειλητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι έρευνες βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και βρισκόμαστε στη διαδικασία συλλογής πληροφοριών από το θύμα».

Ο ίδιος ο ηθοποιός, Ρίτσαρντ Γκαντ κάλεσε το κοινό να σταματήσει να «σκαλίζει» τη ζωή του και να μην ψάχνει τι πραγματικά συνέβη σε σχέση με όσα παρουσιάζονται στη σειρά.

Από τη μεριά του, το Netflix, το οποίο ανέλαβε την παραγωγή, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στο σενάριο σε σχέση με την πραγματικότητα, προκειμένου να προστατευθούν οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τους ήρωες.

Σε πρόσφατο μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram ο πρωταγωνιστής της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ ξεκαθάρισε με τη σειρά του ότι ο σκηνοθέτης δεν είναι εκείνος που τον κακοποίησε. «Οι άνθρωποι με τους οποίους αγαπώ, έχω συνεργαστεί και θαυμάζω, συμπεριλαμβανομένου του Σον Φόλεϊ, εμπλέκονται άδικα σε εικασίες. Μην κάνετε εικασίες για το ποιοι από τους ανθρώπους της πραγματικής μου ζωής είναι όλοι αυτοί. Μποορεί να μην είναι αυτό το νόημα της σειράς μας», γράφει.

Με τη σειρά του, ο σκηνοθέτης αναδημοσίευσε το μήνυμα στο Twitter, προσθέτοντας επίσης: «Η αστυνομία έχει ενημερωθεί και ερευνά όλες τις συκοφαντικές, υβριστικές και απειλητικές αναρτήσεις εναντίον μου».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια στη ΜΕΘ του «Αττικόν» και τα παράπονα του βουλευτή

Οι δωσίλογοι: Οι Γερμανοί ήταν... φίλοι τους και αυτοί ήταν προδότες

Τα κορίτσια του Scorpios Bar μιλούν για το μαγαζί, τον τσακωμό τους και τους... μαμάκηδες Έλληνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης