Η Βάσω Γουλιελμάκημίλησε για τη ζωή της, τη μοναχικότητα από όταν έφυγε η κόρη της για σπουδές, αλλά και για την οικογένειά της.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι ανέφερε αρχικά: «Από τη στιγμή που έφυγε η κόρη μου για σπουδές στο εξωτερικό, η καθημερινότητά μου είναι πιο εύκολη, γιατί έχω λιγότερες ευθύνες».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάθε πρωί που θα σηκωθώ, θα φτιαχτώ και θα κοιταχτώ στον καθρέφτη και θα πω "μπράβο, είσαι πολύ ωραία, προχώρα". Τώρα πια ξοδεύω και κάτι παραπάνω για μένα. Βλέπω κάτι στη βιτρίνα και το παίρνω. Παλιά έλεγα "άστο μωρέ, πάρε κάτι για τη Μαρίλια"».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d05dhpegesb5)
Όσο για τη μοναχικότητα που βιώνει, ανέφερε: «Δεν απολαμβάνω τη μοναχικότητά μου, γιατί την έχω όποτε θέλω κι επίσης, έχω μεγαλώσει και με κόσμο στο σπίτι μου, με 8 αδέρφια. Η οικογένειά μου είναι η δικλείδα ασφαλείας μου. Θέλω έναν σύντροφο που είναι δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα. Να κρατάω ένα χέρι και να πω "πάμε"».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.