Μπο: Το πιο «επιθετικό» κομμάτι της μουσικής δεν μου αρέσει, έχουν ξεφύγει τα πράγματα

Μπο: Το πιο «επιθετικό» κομμάτι της μουσικής δεν μου αρέσει, έχουν ξεφύγει τα πράγματα

Βλέπουμε έναν λάθος δρόμο προς την εγκληματικότητα, η μουσική παίζει τον ρόλο της σε αυτό, μπορεί να επηρεάσει, ανέφερε ο τραγουδιστής

mpo_213
Ο Μπο μίλησε για την παιδική του ηλικία, την προσωπική του ζωή, τη συμμετοχή του στο «Survivor», και τις αλλαγές που παρατηρεί στο ύφος της μουσικής σήμερα.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» την Πέμπτη 21 Μαρτίου.

Αρχικά, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στη Γερμανία και τον ερχομό του στην Ελλάδα: «Το πραγματικό μου όνομα είναι “Χαράλαμπος Ξενίδης”. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμανία. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, πήγα σε σχολείο αποδήμων. Πολλές φορές νιώθαμε περισσότερο Έλληνες στη Γερμανία και Γερμανάκια στην Ελλάδα. Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, άλλα έχω πολύ καλή σχέση και με τους δυο. Έχω κλειστοφοβία και υψοφοβία. Ο πατέρας μου μού έμαθε μπουζούκι σε πολύ μικρή ηλικία».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czza7nq4ag9t)

Σχετικά με τον ρόλο του έρωτα στη ζωή του, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Ο έρωτας είναι το οξυγόνο μας. Όταν είσαι μόνος, θέλεις να κάνεις σχέση κι, όταν είσαι σε σχέση, θέλεις να μείνεις μόνος. Θέλω να γνωρίσω μία γυναίκα και ένα παιδί, ήταν πάντα στα πλάνα μου. Όταν τα θέλεις όλα ονειρικά και όμορφα, όπως τα έχεις φανταστεί, δεν θα σου έρθουν έτσι. Δέχομαι πάρα πολύ περίεργα μηνύματα στα social media. Μία γυναίκα μου ζήτησε να πάω μαζί της μπροστά στον άντρα της και λέω: "Πού πάμε, τι γίνεται;"».

Συγχρόνως, για τις ζωντανές εμφανίσεις του και τη σύγχρονη μουσική, σημείωσε: «Το πρώτο πράγμα που δεν θέλω στα live μου είναι να έχω κακό ήχο. Αν βγεις χάλια στο live, ο κόσμος θα πει "μόνο στα cd είναι καλός". Δεν μου αρέσουν περιστατικά και φασαρίες στις εμφανίσεις μου. Μου έχει συμβεί σε μαγαζί, πολύ άβολο και άσχημο. Εγώ δεν κάνω και live σκληροπυρηνικά, του τύπου "σκοτώστε τους, κάντε τους, βαρέσετε τους". Είναι πιο εμπορικό και ευγενικό και αγαπησιαρικό. Το πιο επιθετικό κομμάτι της μουσικής δεν μου αρέσει, έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Βλέπουμε έναν λάθος δρόμο προς την "εγκληματικότητα". Η μουσική παίζει τον ρόλο της σε αυτό, μπορεί να επηρεάσει. Αυτοί που τα τραγουδάνε κάνουν μια δουλειά και οικονομάνε, βγάζουν λεφτά από αυτό, δεν είναι η ζωή τους αυτή, η ζωή τους είναι εκεί που κονομάνε, εκεί που βγάζουν τα λεφτάκια τους».

Εν συνεχεία, μίλησε για την εμπειρία του από το διαγωνιστικό ριάλιτι: «Ακόμη και μέχρι σήμερα ο κόσμος μου μιλάει για το Survivor. Μου έκανε πολύ καλό το ριάλιτι, γιατί με γνώρισε κόσμος που δεν θα με γνώριζε ποτέ. Με τρόμαξε η έκρηξη αναγνωρισιμότητας μετά το Survivor. Στην αρχή ήταν τόσο υπερβολικό που είχε γίνει επικίνδυνο. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι δεν μπορείς να είσαι με κόσμο μόνο όταν σε βολεύει».

Τέλος, αποκάλυψε για την απώλεια κιλών: «Η απώλεια βάρους ήταν ένα δώρο που μου έκανε το "Survivor". Δεν είχα στο μυαλό μου να αλλάξω το σώμα μου, στο παιχνίδι έγινε θέλοντας και μη. Έχω μία αυστηρή σχέση με τον εαυτό μου. Είμαι ψυχαναγκαστικός σε φυσιολογικά πράγματα. Πήγαινα στο σπίτι του Αλκαίου και τον έβλεπα να ισιώνει οποίο αντικείμενο δεν ήταν στη σωστή θέση».

Ειδήσεις σήμερα:

20ετής κάθειρξη στους γονείς που άφησαν την κόρη τους να λιώσει σε καναπέ - «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» είπε ο ιατροδικαστής

Αμαλιάδα: 28χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα δέκα μέτρα από τον τάφο του πατέρα του

Διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Βελγίου και Τουρκίας για ένα... δείπνο - Τι εκνεύρισε την Άγκυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης