Για διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Βελγίου και Τουρκίας κάνουν λόγο τα βελγικά μέσα ενημέρωσης.
Ο πρωθυπουργός του Βελγίου Αλεξάντερ Ντε Κρο παραβρέθηκε στις 11 Μαρτίου στο ιφτάρ (το δείπνο των μουσουλμάνων που σπάει τη νηστεία του ραμαζανιού) της βελγοτουρκικής οργάνωσης Fedaction στην Αμβέρσα, η οποία πρόσκειται στον αντίπαλο του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Φετουλάχ Γκιουλέν, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Άγκυρας.
Ο Πρέσβης του Βελγίου στην Τουρκία κλήθηκε για εξηγήσεις. Το γραφείο του Ντε Κρόο απάντησε ότι «η συμμετοχή ήρθε έπειτα από πρόσκληση που έλαβε. Ο πρωθυπουργός τίμησε την πρόκληση χωρίς πολιτική ατζέντα» ανέφερε εκπρόσωπος του Αλεξάντερ Ντε Κρο.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.