ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Η Σακίρα διέψευσε ότι τσάκωσε τον άπιστο Πικέ από τη μισοφαγωμένη μαρμελάδα

Η Σακίρα διέψευσε ότι τσάκωσε τον άπιστο Πικέ από τη μισοφαγωμένη μαρμελάδα

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της αναφέρθηκε ξανά στον πρώην συζυγό της

Sakira_Pike
Λεπτομέρειες για τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ έδωσε σε συνέντευξή της στους Sunday Times η Σακίρα.

Η 57χρονη τραγουδίστρια διέψευσε ότι κατάλαβε πως ο άνδρας της την απατούσε όταν ανακάλυψε ότι είχε ανοίξει ένα βάζο με μαρμελάδα φράουλα στο σπίτι τους- την οποία προτιμούσε μόνο εκείνη.

Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2022 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους τον 11χρονο Milan και τον 9χρονο Σάσα.

Στον απόηχο του χωρισμού του με τη Σακίρα ο Πικέ ξεκίνησε ένα ειδύλλιο με την Κλάρα Τσία Μαρτί.

Στις εικασίες για το περιστατικό με τη μαρμελάδα ήρθε να προστεθεί και το βίντεο κλιπ για το τραγούδι Te Felicito της Σακίρα στο οποίο συνεργάστηκε με τον Rauw Alejandro, τον Απρίλιο του 2022.

Το βίντεο περιλάμβανε μια σκηνή στην οποία η Shakira φαινόταν να ψάχνει στο ψυγείο της, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες περί χωρισμού.

Η τραγουδίστρια που τον Μάιο του 2022 είχε ερωτηθεί για το εν λόγω στιγμιότυπο είπε ότι κοίταξε μέσα στο ψυγείο σε μια προσπάθειά της «να βρει την αλήθεια». Ωστόσο στη συνέντευξή της ήταν κατηγορηματική. Οταν ερωτήθηκε αν είναι αλήθεια ότι τσάκωσε τον Πικέ μέσω της μαρμελάδας, απάντησε: «Οχι, δεν είναι αλήθεια».

Σύμφωνα με το ShowNews Today, η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή Socialite ήταν η πρώτη που συνέδεσε το περιστατικό με την μαρμελάδα, επικαλούμενη συνέντευξη της Σακίρα.

Κλείσιμο
Η τραγουδίστρια κατάλαβε ότι κάποιος άλλος βρισκόταν στο σπίτι με αποτέλεσμα να υποπτευθεί τον Πικέ ότι την είχε απατήσει δύο φορές.

Στη συνέντευξη στους Sunday Times η Σακίρα αναφέρθηκε στο πώς εξισορροπούσε την προσωπική της ζωή με την επαγγελματική της.

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή, για να είμαι δίπλα στον Τζεράρ, ώστε να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο», είπε η Σακίρα. «Έκανα πολλές θυσίες για την αγάπη».

Η Σακίρα αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ της, τον δίσκο Las Mujeres Ya No Lloran (Women No Longer Cry), την Παρασκευή.

Η ίδια δήλωσε ότι διοχέτευσε τα έντονα συναισθήματά της σχετικά με την προσωπική της ζωή στο άλμπουμ, καθώς επικεντρώθηκε στη μετατροπή του «πόνου της σε δημιουργικότητα, της απογοήτευσης σε παραγωγικότητα, του θυμού σε πάθος».

Και πρόσθεσε: «Υπήρχαν τόσα πολλά κομμάτια της ζωής μου που κατέρρευσαν μπροστά στα μάτια μου και έπρεπε να ξαναχτίσω τον εαυτό μου κατά κάποιον τρόπο, μαζεύοντας τα κόκαλα από το πάτωμα και βάζοντάς τα όλα μαζί. Και η κόλλα που τα κράτησε όλα μαζί ήταν η μουσική».

Ειδήσεις σήμερα:

Μάχη στα social media για το βίντεο με την Κέιτ: Τα σχόλια, η ανανεωμένη εμφάνιση και οι θεωρίες για... σωσία


Ο Αρναούτογλου πήρε συνέντευξη από το ρομπότ Σοφία - Δεν θέλω να κατακτήσω τον κόσμο, του είπε


Με διαφορετική αφίσα παρουσιάζεται στην Ιαπωνία το Oppenheimer - Τα memes για τις αντιδράσεις των Ιαπώνων στην ταινία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης