O Διονύσης Αλέρτας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το πέρασμά του από την τηλεόραση, αλλά και για τις φήμες ότι δεν έδωσε το παρών στη βάφτιση του γιου του.
Ο γνωστός pastry chef μίλησε στην εφημερίδα «On Time» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα ριάλιτι που προβάλλονται στην τηλεόραση αυτή την περίοδο.
«Τώρα πια δεν βλέπω καν τηλεόραση, έχω συνδρομητικά. Έχουν κουράσει τα παιχνίδια όπως το MasterChef, έτσι νομίζω. Δεν υπάρχουν μάγειρες και ζαχαροπλάστες να δουλέψουμε μαζί. Τα παιχνίδια δεν ξέρω πώς γεμίζουν. Με το Survivor δεν ασχολούμαι καν, δεν μου λέει κάτι», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, μίλησε για το δικό του πέρασμα από την τηλεόραση. «Ποτέ δεν ήμουν κάθε μέρα στην τηλεόραση. Ήμουν στη Φαίη Σκορδά μία φορά την εβδομάδα. Ήταν ωραίο, αλλά δεν είχα τόσες ευθύνες στη δουλειά μου όπως τώρα. Από την εκπομπή της Φαίης δεν πληρώθηκα ποτέ. Νομίζω ότι ποτέ κανένας δεν πήρε λεφτά, κανένας δεν πληρωνόταν», εξήγησε.
Όσο για τις φήμες ότι δεν πήγε στη βάφτιση του γιου του, ο Διονύσης Αλέρτας είπε: «Όχι, αυτό είναι αστείο. Δεν μπορεί να γίνει βάφτιση, αν δεν υπογράψει ο μπαμπάς εφόσον είναι στη ζωή. Κι εγώ ζω, δόξα τον Θεό. Έγινε ένα λάθος σκηνικό από την πρώην σύζυγό μου, οπότε το διορθώσαμε. Έγινε μία ανάρτηση από εκείνη κι ήταν λάθος της αλλά εντάξει, δεν πειράζει, το συγχωρώ κι αυτό».
Τέλος, πρόσθεσε: «Έχω χωρίσει. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος είμαι, δεν είναι κρυφό, ούτε κάτι που δεν το λέμε. Άμα κάτι "δεν πάει", δεν πάει, δεν μπορείς να το τραβάς από τα μαλλιά για να πάει, ούτε υπάρχει λόγος. Τα παιδιά θέλουν καλούς γονείς, όχι καλούς συζύγους».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι