Ελισάβετ Σπανού: Ήταν ζευγάρι με τον Αλεξάνδρου, δεν έπρεπε να σχολιάσει έτσι την Τούνη, λέει η Πετρουτσέλι

Ελισάβετ Σπανού: Ήταν ζευγάρι με τον Αλεξάνδρου, δεν έπρεπε να σχολιάσει έτσι την Τούνη, λέει η Πετρουτσέλι

Η τραγουδίστρια εναντιώθηκε στην άποψη της instagrammer και νυν συντρόφου του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ότι η δουλειά μιας influencer είναι σκληρή - «Να ρωτήσουμε καλύτερα μια εργαζόμενη μητέρα» είπε

spanou_alexandrou393
Η Ελισάβετ Σπανού σχολίασε όσα είπε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη, ότι το να είσαι influencer «είναι πάρα πολύ σκληρή δουλειά».

Η τραγουδίστρια είπε πάνω σε αυτό, μεταξύ άλλων: «Να μας απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα αν προτιμά να βιοπορίζεται βγάζοντας βίντεο από το σπίτι της και κάνοντας ταξίδια με το παιδάκι της για να μαζέψει υλικό ή προτιμά να ξυπνά κάθε πρωί, να πηγαίνει στη δουλειά της, να γυρίζει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και να αφήνει και το παιδί της κάπου αλλού όταν εργάζεται».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyxx7lysbazd)

Μετά την προβολή του αποσπάσματος με τα όσα δήλωσε η Ελισάβετ Σπανού στο «MEGA Καλημέρα», η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε: «Τι έχει πάθει; Γιατί το είπε αυτό τώρα για την Τούνη. Εν τω μεταξύ, τώρα θέλω να πω κάτι τώρα, ο κόσμος μπορεί να μην το ξέρει, αλλά είναι γνωστό. Η Ελισάβετ Σπανού ήταν ζευγάρι παλιά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το έχει χαμένο από την αρχή. Δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία να σχολιάσεις αυτό που είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyyodakwggsh)


Αναλυτικά όσα είπε η Ελισάβετ Σπανού

Η τραγουδίστρια δήλωσε τα εξής: «Σε αναπαραγωγή είδα τι είπε ο κύριος Σεργουλόπουλος, ο οποίος με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, με ενδιαφέρει η άποψή του και είδα το βίντεό του. Υπάρχουν οι influencers που τους γνωρίζουμε μέσω της τηλεόρασης, που είναι τηλεοπτικές περσόνες, αθλητές, άνθρωποι που έχουν κάνει κάτι και τους θαυμάζουμε γιατί θέλουμε να τους μοιάσουμε και υπάρχουν και influencers που υφίστανται γιατί άνοιξαν διάπλατα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και του σπιτιού τους, την κλειδαρότρυπα. Αυτοί λοιπόν οι influencers προσωπικά δε μου ταιριάζουν και δεν τους ακολουθώ κιόλας. Δε μπορούν να με επηρεάσουν σε κάτι. Για να με επηρεάσεις πρέπει να σε πιστεύω ή να σε θαυμάζω.

Τώρα για το αν η δουλειά της influencer – μητέρας- επιχειρηματία είναι δύσκολη, πιο κατάλληλη θα ήταν να μας απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα αν προτιμά να βιοπορίζεται βγάζοντας βίντεο από το σπίτι της και κάνοντας ταξίδια με το παιδάκι της για να μαζέψει υλικό ή προτιμά να ξυπνά κάθε πρωί, να πηγαίνει στη δουλειά της, να γυρίζει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και να αφήνει και το παιδί της κάπου αλλού όταν εργάζεται. Μια τέτοια μητέρα είναι πιο κατάλληλη να μας απαντήσει για το πόσο κουραστική της ακούγεται η δουλειά της influencer,

Την Ιωάννα Τούνη την απασχολεί μάλλον πολλή ώρα η δουλειά της και δεν έχει χρόνο να παρακολουθήσει τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο. Νομίζω ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος δε χρειάζεται να δώσει εξετάσεις και να απαντήσει τι επαγγέλλεται».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO
Ειδήσεις σήμερα:

Αύξηση εισφορών κατά 3,46% για μισθωτούς με «μπλοκάκι»


Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Πότε θα γίνει η έκπτωση από 45 έως 480 ευρώ στους λογαριασμούς


Δόμνα Μιχαηλίδου: Αυξάνεται το επίδομα ανεργίας ανάλογα με τις εισφορές του εργαζομένου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης