Ο Βασίλης Τερλέγκας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον Γιώργο Νταλάρα και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, τον ρατσισμό που έχει δεχτεί από μικρό παιδί, αλλά και την «κόντρα» που είχε στο παρελθόν με έναν δημοσιογράφο.
Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, σχολίασε όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τους τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις.
«Άσε τον Νταλάρα να λέει. Και ο Κλούνεϊ κάνει καφέδες, που είναι το πρόβλημα; Αλλά και ο Νταλάρας είναι το κεφάλαιο της Ελλάδος», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cytoalh99bcx)
Όσο για τις δηλώσεις που έκανε για τους δημοσιογράφους, ανέφερε: «Και τα παιδιά είχαν δίκιο και ο Νταλάρας είχε δίκιο. Δηλαδή αν ήμουν εγώ και έβλεπα ένα κορίτσι που ξεκινάει να γίνει δημοσιογράφος, θα του έδινα λίγο θάρρος. Δεν είναι κακό. Δεν υπάρχει όμως, λόγος να ασχοληθούμε τώρα με το τι είπε ο Νταλάρας, γιατί το είπε».
Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια. «Εγώ έχω φάει τον ρατσισμό της αρκούδας, δεν το συζητάω. Από μικρό παιδί, πάλεψα όμως με τον εαυτό μου και νίκησα. Ρατσισμός πολύς. Το είδος της μουσικής μου είναι καθαρά βυζαντινό και δεν τραγουδιέται εύκολα, είναι δύσκολο, ναι το παραδέχομαι. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να με χτυπάς εσύ κύριε δημοσιογράφε από το πρωί μέχρι το βράδυ και το μαγαζί μου να είναι γεμάτο», τόνισε.
Κλείνοντας, είπε: «Υπήρχε και ένας δημοσιογράφος που με χτυπούσε ανελέητα, τον θυμάμαι. Θα τον βρω όμως, ζει. Είχε πει "τα σημεία των καιρών" και με είχε φωτογραφία! Είχε πει ότι είμαι ένα αποτσίγαρο πεταμένο σαν άνθρωπος».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.