Δύο δεκαετίες αφότου είπε ότι έχασε την παρθενιά της από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παραδέχεται ότι έκανε για πρώτη φορά σεξ στο λύκειο, χρόνια πριν το ζευγάρι μπει σε σχέση.
Η τραγουδίστρια γράφει στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, «The Woman in Me», ότι κοιμήθηκε με τον τότε καλύτερο φίλο του αδελφού της, Μπράιαν, όταν εκείνη ήταν πρωτοετής και εκείνος ήταν τελειόφοιτος, ανέφερε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου το Us Weekly.
Δεν κατονομάζει την εφηβική της σχέση στο πολυαναμενόμενο βιβλίο, αλλά εκείνη την εποχή έβγαινε με έναν άνδρα που ονομαζόταν Ντόναλντ «Ρετζ» Τζόουνς.
Η εξομολόγηση είναι μια εντυπωσιακή ανατροπή, καθώς η Σπίαρς είχε δηλώσει ως γνωστόν το 2003 ότι είχε κάνει σεξ μόνο με «ένα άτομο [σε ολόκληρη] τη ζωή της».
«Ήταν δύο χρόνια μετά τη σχέση μου με τον Τζάστιν. Και πίστευα ότι αυτός ήταν ο ένας και μοναδικός. Αλλά έκανα λάθος», δήλωσε τότε στο περιοδικό W.
«Δεν πίστευα ότι θα πήγαινε στην Μπάρμπαρα Γουόλτερς και θα με πούλαγε», πρόσθεσε η σταρ, αναφερόμενη στον Τίμπερλεϊκ που μίλησε για τον χωρισμό τους και τη σεξουαλική τους ζωή στο «20/20» τον προηγούμενο χρόνο.
Το ζευγάρι χώρισε το 2002 και στη συνέχεια κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον για απιστία.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.