Λεωνίδας Κακούρης: Το μήνυμα υποστήριξης στον Γιάννη Νταλιάνη για τον «Βασιλιά Ληρ»
Ο ηθοποιός αποχώρησε από το θεατρικό έργο και αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Νταλιάνη στον πρωταγωνιστικό ρόλο
Ο Λεωνίδας Κακούρης συζητήθηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα, για την αιφνίδια απόφασή του να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ».
Ο ηθοποιός θα αντικατασταθεί στο θεατρικό έργο από τον Γιάννη Νταλιάνη. Ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook στην οποία απεικονίζεται στην σκηνή.
Ο Λεωνίδας Κακούρης δεν δίστασε να σχολιάσει τη δημοσίευση και να εκφράσει την υποστήριξή του στον αντικαταστάτη του, γράφοντας: «Γιάννη μου γλυκέ, υπέροχε και πανάξιε και τόσο τρυφερέ μπαμπά!!! σου εύχομαι όλα τα καλά. Είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία σου θα δώσει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα και να μου φιλήσεις όλα τα παιδιά, θα πάρω την κόρη μου και θα έρθω να σας δούμε σας φιλώ».
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.