Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Ακύλας στον Α' Ημιτελικό της Eurovision. Με μία εντυπωσιακή σκηνική παρουσία που έφερε την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας τραγούδησε το Ferto στο Wiener Stadthalle, αποσπώντας το δυνατό χειροκρότημα του κοινού.
Επί σκηνής ξεδιπλώθηκε ένα ψηφιακό παραμύθι, ένα videogame που απέδωσε τα μηνύματα του Ferto για τον υπερκαταναλωτισμό, ενώ τον Ακύλα συνόδευσαν οι Παρθένα Χοροζίδου, Μιχάλης Μιχαηλίδης, Χρίστος Νικολάου και Κωνσταντίνος Μακρυπίδη.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.