Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Happy Day», ο σκηνοθέτης ευχαρίστησε την εκπομπή για την επικοινωνία, όμως δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα.
«Ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό σας μήνυμα. Δεν έχω όμως να προσθέσω τίποτε ή να πω κάτι διαφορετικό από την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση», δήλωσε ο σκηνοθέτης.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy6jpwaj5im9)
Η αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση έγινε γνωστή μέσα από ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου. Δεν είναι ακόμα γνωστοί οι λόγοι πίσω από την απόφασή του.
Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται: «Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη και οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν 13 Ιανουαρίου».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.