Lee Sun-kyun: Μυστήριο με την αυτοκτονία του ηθοποιού - Γιατί τον ερευνούσε η αστυνομία

Lee Sun-kyun: Μυστήριο με την αυτοκτονία του ηθοποιού - Γιατί τον ερευνούσε η αστυνομία

Ο 48χρονος ηθοποιός του «Parasite» βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του

Lee_Sun-kyun
Πριν από τον τραγικό θάνατό του, ο Lee Sun-kyun, διάσημος για τον ρόλο του στο «Parasite», αποσύρθηκε από μια επερχόμενη ταινία με τίτλο «No Way Out".

Ο ηθοποιός είχε συμφωνήσει να αποχωρήσει από το πρότζεκτ λόγω των συνεχιζόμενων ερευνών για ύποπτη χρήση ναρκωτικών, επικαλούμενος την ανάγκη χρόνου για την επίλυση της κατάστασης. Παρά την αποχώρησή του, η παραγωγή της ταινίας συνεχίστηκε χωρίς καθυστέρηση.

Ο Lee Sun-kyun, ηλικίας 48 ετών, βρέθηκε αναίσθητος σε ένα πάρκινγκ της Σεούλ και ο θάνατός του διαπιστώθηκε επί τόπου. Οι αρχικές ενδείξεις έδειχναν πιθανή δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, καθώς υπήρχε κοντά του ένα κομμάτι κάρβουνου, αλλά η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Πριν από την τραγωδία, ο ηθοποιός είχε αντιμετωπίσει αρκετές έρευνες της αστυνομίας σχετικά με υποτιθέμενη χρήση ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένης της μαριχουάνας και της κεταμίνης. Παρά τις σθεναρές αρνήσεις του, κατηγορήθηκε ότι κατανάλωσε ναρκωτικά σε ένα σπίτι, αλλά επέμεινε ότι τον εξαπάτησαν για να πάρει ουσίες και ότι τον εκβίασαν.
'Parasite' actor Lee Sun-kyun found dead: report |" ABS-CBN News
Το μυστήριο για τις συνθήκες γύρω από την αυτοκτονία του ταλαντούχου ηθοποιού συνεχίζεται. Η σύζυγός του είχε ενημερώσει τις αρχές ότι ο ηθοποιός είχε φύγει από το σπίτι και είχε βρει ένα σημείωμα αυτοκτονίας, ακόμα όμως δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που θέλησε να αφαιρέσει τη ζωή του.

Σημειώνεται ότι οι προηγούμενες εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας από την Εθνική Ιατροδικαστική Υπηρεσία, είχαν βγάλει αρνητικά αποτελέσματα για ναρκωτικά στον οργανισμό του. Ωστόσο, τα περιστατικά αυτά είχαν οδηγήσει στην απομάκρυνσή του από το κινηματογραφικό πρότζεκτ και είχαν ρίξει σκιά στην καριέρα του.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 32χρονος αστυνομικός σε μπαρ - Τον μαχαίρωσε 44χρονος Νορβηγός

Η Ευρώπη αποχαιρετά τους Ντελόρ και Σόιμπλε: Ο ένας με τα πακέτα και ο άλλος με τη λιτότητα


Φωτογραφίες: Η 74χρονη Βέρα Γουάνγκ είναι ίδια με τις κατά 40 χρόνια μικρότερες κόρες της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης