Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και από σήμερα θα προβάλλεται στους κινηματογράφους.
Πλήθος celebrities έδωσαν το παρών στην avant premiere της νέας χριστουγεννιάτικης ταινίας. Η Κατερίνα Γερονικολού ικανοποιημένη μετά την πρεμιέρα της ταινίας ανέβασε στο Instagram της τρυφερά στιγμιότυπα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
Η ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού «Μετά την πρεμιέρα. Το παραμυθένιο ταξίδι στους κινηματογράφους ξεκινάει σήμερα. ♥️Κουραμπιέδες από Χιόνι♥️ Όπως και με το φαγητό, η συνταγή είναι να φτιάχνεται κάτι με αγάπη. Και στην οικογένεια μας, στην οικογένεια όλων των συντελεστών, η αγάπη περίσσευε. Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνουμε όλοι μια οικογένεια», έγραψε στο σχόλιό της.
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.
Η Marks & Spencer, ή αλλιώς M&S, μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα στο The Mall Athens και παρουσιάζει τη θερινή συλλογή 2026 σε έναν χώρο σχεδιασμένο για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.