Βάσω Λασκαράκη: Πήγε στην πρεμιέρα του Τσιμιτσέλη και της Γερονικολού, με τον σύζυγό της

Βάσω Λασκαράκη: Πήγε στην πρεμιέρα του Τσιμιτσέλη και της Γερονικολού, με τον σύζυγό της

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του «Κουραμπιέδες από χιόνι» - Η τριανταφυλλένια εμφάνιση της Κατερίνας Γερονικολού που «τράβηξε» τα βλέμματα

tsimitselis833
Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν οι πρωταγωνιστές σε μεγάλη κινηματογραφική αίθουσα της Αθήνας, το βράδυ της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου.

Ο λόγος είναι η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι», που σκηνοθετεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και πρωταγωνιστεί η σύντροφός του.

Το κόκκινο χρώμα επικράτησε στις εμφανίσεις τους. Η ηθοποιός επέλεξε ένα μακρύ κόκκινο στράπλες φόρεμα φτιαγμένο που θυμίζει τριαντάφυλλα. Από την άλλη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι με κόκκινη γραβάτα και μαντήλι. Το «παρών» έδωσαν πολλοί από τον χώρο της υποκριτικής. Ανάμεσά τους, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Η ηθοποιός είχε μαζί της και την κόρη της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα, η οποία φωτογραφήθηκε με τον πατέρα της.

Δείτε τις φωτογραφίες

20231211210229_6Z3A4966
tsimitselis33
geronikoloy1222
geronikoloy122
tsimitselis3



Με την παρουσία της εκεί, η Βάσω Λασκαράκη απάντησε στις ερωτήσεις που σχεδόν πάντα δέχεται από ρεπόρτερ, αναφορικά με τη σχέση που έχει σήμερα, με τον πρώην σύζυγό της.

Λίγο μετά την πρεμιέρα της δικής της εκπομπής, η ίδια ρωτήθηκε αν θα φέρει ως καλεσμένο εκεί τον Γιάννη Τσιμιτσέλη  και αντέδρασε. «Μην μου κάνετε τέτοιες ανόητες ερωτήσεις, δεν μπορώ άλλο» είπε ενοχλημένη.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwnc3x42b3ix)
Κλείσιμο

Το ίδιο και ο ηθοποιός που επίσης τον ρώτησαν πρόσφατα για την πρώην γυναίκα του και απάντησε: «Έχεις λυσσάξει! Σου λέω για τον Βλαδίμηρο πόσο καλός ηθοποιός είναι και με ρωτάς για την εκπομπή της Βάσως. Πού με είδες; Είχε έρθει η κάμερα και κάναμε δηλώσεις. Σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως; Για πες μου την ποικιλία. Πέρασα καταπληκτικά στις δηλώσεις, όπως περνάω και τώρα. Απαντούσα στις ερωτήσεις που μου έκαναν. Αν ένιωθα αμήχανα δεν θα έκανα δηλώσεις. Για να έκανα σημαίνει ότι ένιωθα μια χαρά. Τι άλλο θες να μάθεις για τη Βάσω; Πες μου. Απάντησα μια χαρά, έπαιξε; Ήταν καλό;».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxg7apenfnip)

Ειδήσεις σήμερα

Θερμή εισβολή μέχρι την Πέμπτη - Η πρόβλεψη των μετεωρολόγων για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

«Λουκέτο» στο τουρκικό πρωτάθλημα μετά την γροθιά του προέδρου της Ανκαραγκιουτσού στον διαιτητή του αγώνα με τη Ρίζεσπορ

Αδιανόητο έγκλημα στη Βραζιλία: Κρέμασε την 4χρονη ανιψιά του επειδή έκλαιγε αφού τη βίασε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης