Ηλίας Μελέτης για «Κουραμπιέδες από Χιόνι»: Νομίζω ότι έλειπε μία χριστουγεννιάτικη ελληνική ταινία

Ηλίας Μελέτης για «Κουραμπιέδες από Χιόνι»: Νομίζω ότι έλειπε μία χριστουγεννιάτικη ελληνική ταινία

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο φιλμ που σκηνοθετεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

meletis-ilias
Ο Ηλίας Μελέτης είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της νέας ταινίας «Κουραμπιέδες από Χιόνι», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό, όπου ένας ιδιόρρυθμος ζαχαροπλάστης, ο κύριος Παναγιώτης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) αναγκάζεται λόγω συνθηκών να κρύψει από όλους στο σπίτι του την μικρούλα Φανή (Αριάδνη Βελλή). Γρήγορα τα δυο εγγόνια του (Σπύρος Ντούγιας, Στέλλα Μουρίκη) και ένας φίλος τους (Στρατής Ζαχαρής) ανακαλύπτουν την κρυμμένη Φανή και έτσι σχηματίζεται η συμμορία των πέντε. Τα τέσσερα παιδιά και ο κύριος Παναγιώτης ζουν μια υπέροχη περιπέτεια μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού. Πρέπει όμως πρώτα να ξεγελάσουν τους πάντες. Την κόρη του κυρίου Παναγιώτη (Κατερίνα Γερονικολού), τον γιατρό του χωριού (Μελέτης Ηλίας) και γενικώς όλους τους κατοίκους της μικρής κοινωνίας. Τα εμπόδιά τους είναι άπειρα κι αφού περάσουν από χίλιες δυο ανατροπές και δοκιμασίες, θα αποκαλυφθούν και θα χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;
ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ - trailer

Κλείσιμο
Σε επικοινωνία που είχε το protothema.gr με τον ηθοποιό Ηλία Μελέτη, αποκάλυψε πώς προέκυψε η συμμετοχή του στην ταινία: «Με τον Γιάννη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Όταν μου είπε ότι θέλει να συμμετέχω στην ταινία, του είπα αμέσως το ναι, χωρίς να διαβάσω σενάριο, χωρίς να μιλήσω για οικονομικά, χωρίς να ρωτήσω πότε είναι τα γυρίσματα. Όταν ένας φίλος σου ζητάει τη βοήθεια σου λες αμέσως το ναι».

Αναφορικά με τον ρόλο του στην ταινία, είπε: «Ο ρόλος μου είναι ο γιατρός του χωριού. Ζει με τον γιο του. Κι έρχεται κοντά με την Κατερίνα Γερονικολου, που υποδύεται την κόρη του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου του ζαχαροπλάστη του χωριού».
298363
Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο Ηλίας Μελέτης τόνισε στη συνέχεια πως: «Νομίζω ότι έλειπε μία χριστουγεννιάτικη ελληνική ταινία και ο κόσμος θα γοητευτεί από την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Είναι μια πολύ ωραία ιστορία που θα αγγίξει μικρούς και μεγάλους» ενώ πρόσθεσε πως η αγαπημένη του χριστουγεννιάτικη ταινία είναι το «Home Alone» (Μόνος στο σπίτι).

Oι «Κουραμπιέδες από Χιόνι» θα κάνουν πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου.

Σενάριο: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας, Αγνή & Χάρης Χιώτης
Ηθοποιοί: Μελέτης Ηλίας, Μελέτης Ηλίας, Στέργιος Αντούλας, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος, Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στέλλα Μουρίκη, Στρατής Ζαχαρής, Βίκυ Σταυροπούλου, Σοφία Φαραζή, Σπύρος Κυριάκος, Κατερίνα Τσάβαλου

Φωτογραφίες άρθρου: Photo Panoulis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης