Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10», η ηθοποιός σχολίασε: «Πρέπει να θαυμάζεις τον άλλον για να μένεις ερωτευμένος μαζί του. Για να θαυμάζεις τον άλλον πρέπει να έχεις λύσει πολλά δικά σου προβλήματα».
Για τον σύζυγό της, είπε: «Τον θαυμάζω κυρίως ως ηθοποιό που για μένα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου η τέχνη. Τον θαυμάζω και σαν προσωπικότητα. Εκείνος κάθε φορά θαυμάζει και κάτι διαφορετικό σε μένα. Καθημερινά λέμε τη λέξη “Σ’αγαπώ”. Όχι, δεν ζηλεύει και δεν με πειράζει καθόλου. Με εμπιστεύεται και είναι όμορφο. Χαίρεται όταν με φλερτάρουν γιατί αισθάνεται ότι έχει μια ωραία κυρία δίπλα του».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxjps6vttzch)
Στην ίδια συνέντευξη, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που είχε η πεθερά της στο παρελθόν.
«Ήμασταν σε ένα ferry boat και η πεθερά μου είχε κατέβει από το αυτοκίνητό μας. Ένα αυτοκίνητο έκανε όπισθεν και τη χτύπησε. Έπεσε η γυναίκα με το κεφάλι, επί τόπου μαύρισε, έτρεχαν αίματα», αποκάλυψε και πρόσθεσε: «Πήγαμε όλοι στην πεθερά μου να δούμε αν ζει, να την πάμε στο ασθενοφόρο. Η μητέρα μου κρατούσε τον μικρό μου γιο στην αγκαλιά της και ούρλιαζε γιατί φοβήθηκε για τη συμπεθέρα της, γιατί αγαπιόντουσαν πάρα πολύ και οι γύρω, ειδικά ένας, όρμησε να μας δείρει γιατί ούρλιαζε η μητέρα μου και της έλεγε “σκάσε”».
Έπειτα, η Μπέσσυ Μάλφα είπε ότι ο άνθρωπος που πάτησε την πεθερά της, ένα νέο παιδί, μπήκε στην καμπίνα του καπετάνιου και τον φυγάδευσαν. «Δεν εμφανιζόταν. Ψάξαμε να τον βρούμε. Εγώ φώναζα: “Γιατί μένετε αμέτοχοι, δεν το είδατε;”. Νομίζω ότι δεν μιλούσαν από φόβο. Αυτός ο νεαρός έφυγε γιατί τρόμαξε. Τον βρήκαμε κάποια στιγμή και του είπαμε “Δε θέλουμε να σου ζητήσουμε χρήματα, θέλουμε να καταλάβεις ότι η δείλια δεν είναι αντιμετώπιση της ευθύνης σου”».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.