Τενεσί: Έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ανεμοστρόβιλους - Βίντεο

Τενεσί: Έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ανεμοστρόβιλους - Βίντεο

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένα παιδί - Τα συνεργεία διάσωσης ψάχνουν για τραυματίες

Torbnado
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Τενεσί, των ΗΠΑ καθώς ανεμοστρόβιλοι και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν χθες την πολιτεία.

Τρεις άνθρωποι επιβεβαιώθηκαν ως νεκροί στο Μάντισον του Τενεσί, βόρεια του Νάσβιλ, δήλωσαν αξιωματούχοι της υπηρεσίας διαχείρισης έκτακτης ανάγκης.

«Έχουμε ομάδες που αξιολογούν τις ζημιές και αναζητούν πληγέντες», ανέφερε το Γραφείο Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών του Νάσβιλ στο Twitter. «Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν τρεις νεκροί ως αποτέλεσμα της κακοκαιρίας στην οδό Νέσμπιτ Λέιν».

Κλείσιμο
Αξιωματούχοι στην κομητεία Μοντγκόμερι επιβεβαίωσαν επίσης τρεις θανάτους, συμπεριλαμβανομένου ενός παιδιού, μετά από ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή του Κλάρκσβιλ.

«Αυτή τη στιγμή μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τρεις άνθρωποι έχουν πεθάνει, δύο ενήλικες και ένα παιδί, ως αποτέλεσμα του ανεμοστρόβιλου που χτύπησε το απόγευμα», ανέφερε ανακοίνωση της κυβέρνησης της κομητείας Μοντγκόμερι. «Επιπλέον, 23 άνθρωποι έχουν νοσηλευτεί στο νοσοκομείο».

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι βρίσκονται ακόμη σε «φάση έρευνας και διάσωσης» για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλοι νεκροί ή τραυματίες.

Insane Up Close Tornado Right In Front Of Them In Clarksville, TN

«Αυτή είναι μια θλιβερή μέρα για την κοινότητά μας. Προσευχόμαστε για όσους τραυματίστηκαν, έχασαν αγαπημένα πρόσωπα και έχασαν τα σπίτια τους», ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος της κομητείας Μοντγκόμερι Γουές Γκόλντεν.

Η πόλη του Κλάρκσβιλ κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το βράδυ του Σαββάτου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Τζο Πιτς. Η αστυνομία επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας στις 9 μ.μ. το Σάββατο και την Κυριακή το βράδυ.

«Πρόκειται για θλιβερά νέα και οι καρδιές μας ραγίζουν για τις οικογένειες εκείνων που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Δήμος είναι έτοιμος να τους βοηθήσει στην ώρα του πένθους τους», ανέφερε ο Πιτς σε ανακοίνωσή του.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι στην κομητεία Σάμνερ δήλωσαν ότι το Σάββατο σημειώθηκαν «σημαντικές ζημιές» από ανεμοστρόβιλο που έπληξε το Γκαλατίν και το Χέντερσονβιλ του Τενεσί, βορειοανατολικά του Νάσβιλ.

Ειδήσεις σήμερα

Οπαδική επίθεση: Κροτίδες, φωτοβολίδες και μαχαίρια βρήκε η ΕΛΑΣ στο γήπεδο στου Ρέντη - Δείτε φωτογραφίες

Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Η κυνική ομολογία του 71χρονου δολοφόνου: «Ένας λιγότερος άνθρωπος στη γη»

Ανακαλύφθηκε στη Σιβηρία το αρχαιότερο φρούριο του κόσμου - Χτίστηκε πριν από 8.000 χρόνια, φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης