Ελένη Κρίτα για την απώλεια του συζύγου της: «Μου λείπουν οι στιγμές που γελούσαμε»
«Δεν κλείνω τις πόρτες ούτε σε έρωτες, ούτε σε σχέσεις, αλλά η αίσθηση του άλλου μισού είναι δύσκολο να επαναληφθεό» συνέχισε, για τον Μίμη Χρυσομάλλη
Για τον σύζυγό της, Μίμη Χρυσομάλλη, που έχει φύγει από τη ζωή μίλησε η Έλενα Κριτά, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της.
Η ίδια κλήθηκε να πει στο περιοδικό «Λοιπόν», αν το πέρασμα του χρόνου απάλυνε αυτή την πληγή και όπως τόνισε: «Σίγουρα, ο χρόνος γιατρεύει πάρα πολλά πράγματα. Δεν τα γιατρεύει, αλλά τα επουλώνει. Πάντα υπάρχει ένα σημάδι. Πάντα θα ήθελα να είναι δίπλα μου, γιατί ήταν ένας πάρα πολύ σημαντικός άνθρωπος για τη ζωή μου. Δεν θα ένιωθα μοναξιά σε δύσκολες ώρες, αλλά σίγουρα ο πόνος δεν είναι πια τόσο έντονος. Ζεις με αυτό».
Συνέχισε, μετά από σχετική ερώτηση και είπε: «Πιο πολύ μου λείπουν οι στιγμές που γελούσαμε και η αίσθηση ότι είναι κάποιος εκεί που με στηρίζει σε όλα».
Όσο για το κομμάτι της συντροφικότητας και αν αυτό λείπει από τη ζωή της, η Έλενα Κρίτα είπε: «Ναι, με αυτή την απόλυτη έννοια. Παρότι έχω φίλους και αγαπημένους ανθρώπους δίπλα μου, που δεν μπορώ να πω ότι δεν με έχουν βοηθήσει και δεν με αγαπούν, αλλά λείπει ναι».
Τέλος, δήλωσε ότι: «Δεν κλείνω τις πόρτες ούτε σε έρωτες, ούτε σε σχέσεις. Αλλά η αίσθηση του άλλου μισού είναι δύσκολο να επαναληφθεί».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.