Να χαιρόμαστε την τηλεόραση!

Παγκόσμια ημέρα τηλεόρασης σήμερα και πετάμε την σκούφια μας

TV_tvday
Ας δεχτούμε κάτι. Στην τηλεόραση για όλα φταίει η κριτική. Και τότε και τώρα και αύριο. Για πάντα. Στο θέατρο όχι, στον κινηματογράφο όχι αλλά στην τηλεόραση ναι. Και βέβαια όλα τα παράπονα και οι καταγγελίες γίνονται από αρκετά πρόσωπα που παρουσιάζουν εκπομπές κριτικού περιεχομένου αφού σε όλη την διάρκεια κρίνονται ζωές, απόψεις, σχέσεις και καριέρες. Φανταστείτε οι ηθοποιοί μιαςπαράστασης να έκριναν τους ηθοποιούς μιας άλλης παράστασης. Ούτε ο Ιονέσκο αγκαζέ με τον Μπέκετ δεν θα σκέφτονταν τέτοιο σκηνικό παραλόγου. Ας όψεται…

Η συνέντευξη που έδωσε η Τόνια Σωτηροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας, ξάφνιασε ευχάριστα. Ένα πανέμορφο κορίτσι, με συστολή και ευγένεια, με καλοσύνη και χιούμορ, με αυτοσαρκασμό και τρυφερότητα, ξεδίπλωσε μία φωτεινή προσωπικότητα τόσο γοητευτική και αέρινη. Σχεδόν ευάλωτη και νεραϊδένια, ευσεβής και ταπεινή, η ηθοποιός απέδειξε πως αυτό που λείπει από την τηλεόραση είναι το βλέμμα που ξεκινά από χαμηλά και σηκώνεται αργά και με σύνεση. Υπέροχη!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx3nh775ch69)

Κλείσιμο
Η οικοδέσποινα από την άλλη, λίγες ημέρες πριν, γύρισε προφίλ, κοίταξε το σώμα της, χάιδεψε τρυφερά την «άτακτη» κοιλίτσα» της που σύμφωνα με τα λεγόμενά της μάλλον φούσκωσε παραδομένη σε μικρές λαιμαργικές ατασθαλίες και ακομπλεξάριστα είπε: «Πάχυνα αλλά και τρώω και νιώθω μια χαρά». Ασε τους υπόλοιπους να κουνάνε δάχτυλο και να τρώνε κρυφά πίσω από τις πόρτες των ψυγείων, Ελένη.

Ναταλία Γερμανού, δεν είσαι τυχαία εκεί που έφτασες. Το παράδοξο με σένα, λοιπόν, είναι πως δεν άδραξες την υστεροφημία του μπαμπά σου αλλά την κατέκτησες, σοφά επιλέγοντας και με επαγγελματισμό και ταλέντο δουλεύοντας καθημερινά. Η εικόνα σου στο «Secret Song» απέδειξε πως πέρα από τα κλισέ «το μήλο κάτω από τη μηλιά», υπάρχει κάτι παραπάνω. Πως όλα είναι θέμα ποιότητας, σκληρής δουλειάς και ταλέντου. Οποια κι αν είναι η καταγωγή, οι καταβολές και τα ερεθίσματα, αν εσύ δεν διαθέτεις χαρίσματα, τίποτα δεν θα σου χαριστεί. Το «Secret Song» λοιπόν, εκτός από την σύγχρονη εκδοχή μιας παλιάς καλής τηλεόρασης είναι και ένα δείγμα καλής ομαδικής δουλειάς. Μπράβο στα παιδιά που δούλεψαν για να στηθεί αυτό το πολύ ιδιαίτερο πρόγραμμα, μπράβο στη Ναταλία που δεν σημαιοστολίστηκε κι έκανε ένα βήμα πίσω προκειμένου να αναδειχθούν οι καλεσμένοι της. Αυτή η γη της Μυτιλήνης, Ναταλία μου…
292f95cb-germanou

27,2% στις γυναίκες 18-24 σημείωσαν οι «Αταίριαστοι» χθες και 23,2% στο σύνολο. Κούτρας και Ντσούνος σε μεγάλα κέφια στον ΣΚΑΪ.

Μέρα που είναι λοιπόν, αν θέλετε να μάθετε τι πραγματικά είναι τηλεόραση να δείτε «The Morning Show». Ολους τους κύκλους..

Προσοχή στο κενό μεταξύ ρεπορτάζ και κανιβαλισμού, συνάδελφε. Δεν παίζουμε με το ψωμί των ανθρώπων. Προσοχή στο… κενό γενικά.

Κουίζ για καληνύχτα: Ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο διαρρέει για ομοκάναλο πρόσωπο αρνητικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που όμως αρχίζουν και αποκαλύπτονται;

Ειδήσεις σήμερα:

«Έβγαλα €3.750, ήταν ο καλύτερος μήνας»: Οι διάλογοι που «έκαψαν» τον αστυνομικό που παρίστανε τον οικονομολόγο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες από σήμερα το βράδυ


Πώς κατάφερε να σαρώσει στις εκλογές της Αργεντινής ο Χαβιέρ Μιλέι - H κρίση, οι νέοι και το TikTok
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης