Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM μίλησε στο περιοδικό «Yes I Do».
Αρχικά, ρωτήθηκε για τα χαρακτηριστικά που θαυμάζει στον τραγουδιστή κι εκείνα που την ενοχλούν. «Δεν εστιάζω καθόλου στα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του ή για να το πω πιο σωστά, δεν μου έρχεται κανένα στο μυαλό. Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη. Τα θετικά του όμως, είναι τόσο πολλά... Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, και έχει αστείρευτο χιούμορ, που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε, χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ανέφερε αν πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά. «Δεν πίστευα στον έρωτα με την πρώτη ματιά ποτέ, μέχρι που το έπαθα! Μπορώ να πω πως δεν ερωτεύομαι συχνά, δεν είμαι δηλαδή αυτό το κορίτσι που λέει συνέχεια "είμαι ερωτευμένη". Αυτός που θα ερωτευτώ θα είναι πραγματικά ξεχωριστός, καθώς το ομολογώ, είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος σε αυτό το κομμάτι. Τώρα, το να ερωτευτώ κάποιον σταδιακά, όχι, δεν μου έχει τύχει. Ή έρωτας με την πρώτη ματιά ή καθόλου», δήλωσε.
Όσο για τη ζήλια και το πώς είναι η ίδια σε αυτό το θέμα, είπε: «Η ζήλια αισθάνομαι πως μπορεί να καταστρέψει οποιαδήποτε σχέση, είτε φιλική είτε ερωτική. Είναι τοξική και λειτουργεί σαν δηλητήριο. Όπως και η έλλειψη σεβασμού ανάμεσα στο ζευγάρι, που είναι εξίσου καταστροφική. Νομίζω ότι εγώ είμαι κουλ ή τουλάχιστον, αυτό πιστεύω εγώ για μένα. Θα έπρεπε να μου δοθεί αφορμή για να αντιδράσω κάπως, οπότε αν συμβεί αυτό, δεν θα κάνω κάποια σκηνή ζήλιας. Απλά θα τελειώσει αυτόματα η σχέση, χωρίς δράματα».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.