Ο γνωστός make-up artist θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη του, κάνοντας μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ειδικότερα, ο Παντελής Τουτουντζής δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την κόρη του, ενώ της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.
«Happy birthday to my princess. Πριν 4 χρόνια σαν σήμερα ήρθες στη ζωή μας και την γέμισες με νεραιδόσκονη!!!!! Σε αγαπάμε πριγκίπισσα μου με όλη μας την ψυχή», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.