Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» ο Παντελής Τουτουντζής σχολίασε το παραπάνω, δηλώνοντας: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος περιμένω να το δω πράξη επιτέλους και θα χαρούμε και θα δικαιωθούμε. Καθησυχάζει ένα κομμάτι μέσα μου για την προσπάθεια που κάνουμε, ελπίζω να περάσει πολύ άμεσα και στην τεκνοθεσία που αυτό φέρνει πραγματικά τα ίσα δικαιώματα σε όλους, στο ρόλο της οικογένειας εννοώ, το παλεύουμε…».
«Έχω περάσει όσο δύσκολα περνάει ένας άνθρωπος για να φτιάξει την οικογένειά του, χωρίς να του το επιτρέπει η κοινωνία, δεν έχει αρκετή δυσκολία από μόνο του αυτό;» πρόσθεσε τέλος, ο Παντελής Τουτουντζής.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctz7ucwk2rvt)
«Οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών θα αποτελέσουν πραγματικότητα και είναι μέρος της στρατηγικής μας» είπε χαρακτηριστικά για το θέμα αυτό ο Έλληνας πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι «η ελληνική κοινωνία είναι πολύ πιο έτοιμη και ώριμη».
Όπως σημειώνει το Bloomberg η Ελλάδα κατέγραψε άλμα πέντε θέσεων στην κατάταξη της οργάνωσης ILGAEurope σχετικά με τα δκαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ στην Ευρώπη, ξεπερνώντας χώρες όπως η Βρετανία και η Γερμανία.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.