Ρούπερτ Μέρντοχ: Η πρώην πεθερά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Έλενα Ζούκοβα, είναι η νέα του αγάπη

Ρούπερτ Μέρντοχ: Η πρώην πεθερά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Έλενα Ζούκοβα, είναι η νέα του αγάπη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το «προξενιό» έκανε η πρώην σύζυγος του Μέρντοχ, Γουέντι Ντενγκ

murdoch_new_xr
Στην αποκάλυψη ότι η νέα αγαπημένη του 92χρονου μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ είναι η 66χρονη Έλενα Ζούκοβα, η πρώην πεθερά του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, προχώρησε η Daily Mail.

H Έλενα Ζούκοβα, η οποία είναι μοριακή βιολόγος με δύο γάμους στο παρελθόν και ζει στις ΗΠΑ από το 1991 οπότε και έφυγε από τη Ρωσία, είναι μητέρα της Ντάσα Ζούκοβα, της γυναίκας που είχε παντρευτεί στο παρελθόν ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Το ιδιαίτερο στη σχέση αυτή είναι ότι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τη Ζούκοβα έφερε κοντά στον Μέρντοχ η πρώην σύζυγός του - η τρίτη κατά σειρά - Γουέντι Ντενγκ.

Η Ντενγκ φέρεται να είναι φίλη της Ντάσα Ζούκοβα, η οποία είναι πλέον παντρεμένη με τον Σταύρο Νιάρχο. «Συναντήθηκαν (σ.σ. ο Μέρντοχ με την Ζούκοβα) μέσω της Γουέντι και της Ντάσα» λέει χαρακτηριστικά μια πηγή.

Κλείσιμο
Κατά την Daily Mail το ζευγάρι Μέρντοχ-Ζούκοβα πέρασε ήδη μαζί κάποιες ημέρες του Ιουλίου σε κρουαζιέρα με το γιοτ «Χριστίνα Ο» που κάποτε ανήκε στον Αριστοτέλη Ωνάση.

Το βρετανικό ταμπλόιντ δημοσιεύει, μάλιστα, και την πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού κάτω από μια πινακίδα με την επιγραφή «Happyland».

merntox


Για την ώρα, πάντως, άνθρωποι κοντά στον Μέρντοχ ο οποίος έχει τέσσερις γάμους - με την Πατρίσια Μπούκερ, την Άννα Μαν, την Γουέντι Ντενγκ και την Τζέρι Χολ - λένε ότι «είναι πολύ νωρίς» ακόμα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο με την Έλενα Ζούκοβα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες ο Μέρντοχ είχε σχέση με την ραδιοφωνική παραγωγό, Αν Λέσλι Σμιθ, με τον αρραβώνα να ακυρώνεται δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα 21 λεπτά του τρόμου που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη από Κροάτες χούλιγκανς

Οι Έλληνες που ρίζωσαν κατά λάθος στα Σκόπια

«Αλλού ήταν αυτός, αλλού το πόδι του» - Συγκλονίζει η γιατρός που έσωσε τον τουρίστα στη Σαμαριά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης