Μάριος Αθανασίου για τα social media: «Ποτέ δεν ξέρετε πώς πραγματικά είναι αυτό που βλέπετε»

Μάριος Αθανασίου για τα social media: «Ποτέ δεν ξέρετε πώς πραγματικά είναι αυτό που βλέπετε»

«Να μην αισθάνεστε ποτέ άσχημα, αν δεν είστε στα καλύτερα σας και μην συγκρίνεστε με αυτά που βλέπετε στο διαδίκτυο» αναφέρει ο ηθοποιός

marios-athanasiou
Ο Μάριος Αθανασίου θέλησε να ευχαριστήσει όσους του έστειλαν τις ευχές τους για τα γενέθλιά του και να στείλει το δικό του μήνυμα.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κι αφού ευχαρίστησε το κοινό του, τόνισε πως δεν πρέπει κανείς να πιστεύει πάντα ό,τι βλέπει στα social media.

Όπως εξήγησε στο βίντεο που δημοσίευσε, ό,τι βλέπει κανείς σε ένα προφίλ στο Instagram μπορεί να απέχει πολύ από την πραγματικότητα, οπότε συμβούλευσε τους διαδικτυακούς του φίλους να μην επηρεάζονται από τις αναρτήσεις.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι η μέρα των γενεθλίων μου και κάνω αυτό το βιντεάκι για τις ευχές που μου έχετε στείλει. Και την αμέριστη αγάπη που μου δείχνετε, πραγματικά ευχαριστώ. Αλλά δεν κάνω μόνο για αυτό βίντεο, θα μπορούσα να σας το είχα γράψει. Θα μπορούσα επίσης να ανεβάσω μια φωτογραφία από ένα υπέροχο μέρος, να το κάνω να φαίνεται όλο ειδυλλιακό και υπέροχο. Να μιλάω πάντα για ευτυχία, χαρά, αγάπη και ομορφιές που μπορεί να περνούν οι άνθρωποι. Απλώς φαντάζομαι επειδή πολλές φορές μπορεί να είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα και στο διαδίκτυο δεν συνηθίζουμε να το κάνουμε αυτό, να ξέρετε ότι υπάρχουν και αυτά».

Στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε το βίντεο, έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, να μην αισθάνεστε ποτέ άσχημα, αν δεν είστε στα καλύτερα σας και μην συγκρίνεστε με αυτά που βλέπετε στο διαδίκτυο. Ποτέ δεν ξέρετε πως πραγματικά είναι αυτό που βλέπετε. Να είστε με ανθρώπους που αγαπάτε και τα καλύτερα έρχονται».

Δείτε το βίντεο:




Ειδήσεις σήμερα

Το Κίεβο θα κλιμακώσει τις επιθέσεις με drones στη Ρωσία


Πέθανε 67χρονος που υπέστη εγκαύματα στη φωτιά της Τιθορέας


Νεκρή βρέθηκε Μεξικανή φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί στο Βερολίνο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης