Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί των Ανέμων. Η τριάδα του Survivor δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου, ενώ στη συνέχεια, απόλαυσε τη βόλτα της στα Ματογιάννια.
Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε να κάνουν περιπάτους στα σοκάκια του νησιού, ενώ ήταν πολλοί εκείνοι που τους σταμάτησαν για να τους μιλήσουν ή να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.