Τριάντα και ένα είναι πλέον τα χρόνια που συμπληρώθηκαν από τη μέρα που η Τζένη Καρέζη έφυγε από τη ζωή. Η αείμνηστη ηθοποιός και σταρ της μεγάλης οθόνης άφησε την τελευταία της πνοή στις 26 Ιουλίου του 1992, μόλις μερικά λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της 27ης, έπειτα από τριετή μάχη με τον καρκίνο.
Με αφορμή τη μέρα, ο λογαριασμός που φέρει το όνομα του Κλεισθένη Δασκαλάκου στο Instagram, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες που μέχρι και σήμερα δεν είχαν έρθει στην επιφάνεια.
Η ηθοποιός απαθανατίζεται χαμογελαστή με τον επί χρόνια συμπρωταγωνιστή της, Λάμπρο Κωνσταντάρα σε ασπρόμαυρα στιγμιότυπα.
Δείτε τις φωτογραφίες
Στη λεζάντα της ανάρτησης από το studio_kleisthenis, γράφει: «31 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη και το Studio Κλεισθένης τη θυμάται με αγάπη και δυο αδημοσίευτες φωτογραφίες μέσα από το φακό του Κλεισθένη όπου την βλέπουμε μαζί με τον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.