Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Γιώργος Παγάνης έριξαν οριστικά «αυλαία» για την εκπομπή «Κουβέντα να Γίνεται», το μεσημέρι της Κυριακής 16 Ιουλίου.
Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές συγκινημένη και είπε ότι η εκπομπή ολοκληρώθηκε.
«Κλείνει αυτός ο κύκλος. Κλείνει το "Κουβέντα να Γίνεται". Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα και πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, ήταν πολύ σημαντικοί», είπε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cu3j097j7aih)
«Πιο πολύ θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας βλέπατε, που μας φτιάχνατε το κέφι. Θέλω να σας ευχηθώ να έχετε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, να μη σταματήσετε να ονειρεύεστε. Να μη σταματήσετε να προσπαθείτε και να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό. Η ανταμοιβή κάποια στιγμή θα έρθει. Sky is the limit» δήλωσε η Ανθή Σαλαγκούδη.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.