Η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην κατάψυξη ωαρίων, που έκανε πριν λίγο καιρό.
Όπως είπε στην εκπομπή «Ελένη», είχε δεχτεί αρνητική κριτική για την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν έναν χρόνο δημόσια.
«Ένιωσα αδικία πολλές φορές, είχαν ακουστεί τόσα για μένα και δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ καταστάσεις, ούτε το όνομα του πατέρα μου», είπε αρχικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csbqo0zydum1)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει μητέρα και δήλωσε πως στα 38 της, δεν έχει καταλήξει αν θέλει να κάνει παιδί.
«Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω παιδάκι ακόμα. Μπορεί να θελήσω να κάνω και με άλλον τρόπο, υπάρχει η παρένθετη μητέρα ή η υιοθεσία. Με το που έκανα την κατάψυξη ωαρίων, σκέφτηκα ότι μπορεί να αναλάβω την ευθύνη ενός παιδιού και χωρίς σύντροφο», δήλωσε.
Τέλος, ανέφερε πως αν έπαιρνε μια τέτοια απόφαση, ο πρώτος άνθρωπος που θα το έλεγε θα ήταν η αδερφή της. «Νιώθω πως αν γίνει, ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω θα είναι η αδερφή μου», είπε κλείνοντας.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;