Θοδωρής Μαραντίνης: «Έκανα μία επέμβαση στον οισοφάγο μου το 2020 που δεν πήγε καλά και μου δημιούργησε μεγάλη δυσφαγία»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Έκανα μία επέμβαση στον οισοφάγο μου το 2020 που δεν πήγε καλά και μου δημιούργησε μεγάλη δυσφαγία»

«Μετά ακολούθησαν πολλά προβλήματα» δήλωσε ο τραγουδιστής

thodoris_marantinis
Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την περιπέτεια με την υγεία που είχε και τα χειρουργεία στα οποία αναγκάστηκε να υποβληθεί για ένα θέμα στον οισοφάγο του, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Το καινούριο μας τραγούδι με τίτλο "8 λεπτά" έχει ένα στυλ που είχαμε καιρό να δοκιμάσουμε. Μόλις άκουσα το τραγούδι αυτό είπα ότι είναι για τις συναυλίες μας. Τα 8 πιο έντονα λεπτά της ζωής μου, ήταν τα πρώτα λεπτά που αγκάλιασα τα παιδιά μου. Τα 8 λεπτά μεγαλύτερης αγωνίας που έχω ζήσει ήταν πριν μπω στο χειρουργείο πριν από λίγους μήνες, για μία επέμβαση που έκανα για τρίτη φορά. Έκανα μία επέμβαση στον οισοφάγο μου το 2020 που δεν πήγε καλά και μου δημιούργησε μεγάλη δυσφαγία και πολλά προβλήματα που ακολούθησαν μετά. Μετά από ενάμιση χρόνο έκανα μία δεύτερη επέμβαση που επίσης δεν πέτυχε. Τώρα έκανα και τρίτη επέμβαση και ελπίζω να έχει πετύχει», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cti7jjw6xayh)

Κλείσιμο
Ο τραγουδιστής επίσης σχολίασε κάποιες περίεργες συναναστροφές που είχε με θαυμαστές του: «Έχει τύχει να κάνω παρατήρηση σε θαμώνα που έχει έρθει να με ακούσει. Υπήρξε θαμώνας που συνεχώς σχολίαζε και κορόιδευε, οπότε του είπα "Κοίταξε φίλε, μέχρι εδώ αλλιώς θα χρειαστεί να σου ζητήσω να φύγεις". Το πιο περίεργο δώρο, που έχω δεχτεί από θαυμαστή μου ήταν ένα σεξουαλικό αξεσουάρ και το πέταξα. Δεν το χρειάζομαι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cti7qdspoo9l)

Στο τέλος, σχετικά με τον τρόπο ανατροφής που ακολουθεί με τα παιδιά του, ο Θοδωρής Μαραντίνης δήλωσε: «Δεν θα με έλεγα πολύ αυστηρό ως μπαμπά. Μου αρέσει να υπάρχουν κάποια όρια και κάποιες σταθερές, χωρίς όμως να είμαι απόλυτος. Μου αρέσει πολύ να συζητάω με τα παιδιά μου και να ακούω τα δικά τους θέλω και τη δική τους άποψη. Δεν είμαι υπέρ της τιμωρίας. Θεωρώ ότι τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν συνέπειες στις πράξεις τους, άλλα όχι να τιμωρούνται. Η τιμωρία μου φαίνεται ότι είναι κάτι επιθετικό και βίαιο, που τελικά δεν κάνει τη δουλειά που πρέπει. Προσπαθώ και μου αρέσει να είμαι ευγενής με τους ανθρώπους. Θα ήθελα πολύ να το μάθουν αυτό και τα παιδιά μου και το προσπαθώ. Όταν απογοητεύομαι πέφτω πάρα πολύ, "πιάνω πάτο". αυτό το χαρακτηριστικό μου δεν θα ήθελα να το πάρουν τα παιδιά μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cti7qdspoo9l)


Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικανός έβαλε στη σειρά τους 3 γιους του και τους εκτέλεσε - Καρέ καρέ η σύλληψη

Από το 2018 γνώριζαν για «ακραίους κινδύνους» στο υποβρύχιο που χάθηκε - Η μήνυση-φωτιά για την OceanGate

«Με απειλεί, με δέρνει και λέει στο παιδί μας πως θα με σκοτώσει», καταγγέλλει 40χρονη από την Πάτρα τον πρώην σύζυγό της  


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης