Survivor All Star - Μαρτίκας για Μπάρτζη: Έχει μια εμμονή να σπέρνει τη διχόνοια, τους εκθέτει όλους

Survivor All Star - Μαρτίκας για Μπάρτζη: Έχει μια εμμονή να σπέρνει τη διχόνοια, τους εκθέτει όλους

«Όποιος μιλά με τον Μπάρτζη, να ξέρετε, θα τον εκθέσει» είπε ο παίκτης 

spiros-martikas
Όπως όλα δείχνουν, η φιλία του Νίκου Μπάρτζη και του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor All Star έχει φτάσει στο τέλος της, με τους δύο παίκτες να ανταλλάσσουν αιχμές σε κάθε ευκαιρία.

Λίγο πριν την έναρξη του αποψινού αγωνίσματος, ο Νίκος Μπάρτζης κατηγόρησε τον Μαρτίκα ότι προσπάθησε να καθοδηγήσει κάποιους να ψηφίσουν εκείνον. Στη συνέχεια μάλιστα, ζήτησε από την παραγωγή να βγει ο ίδιος στον τάκο μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς πιστεύει ότι ο κόσμος θα κρατήσει εκείνον στο παιχνίδι.

Θέλοντας να απαντήσει τότε, στις κατηγορίες του, ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό να εξακριβωθεί κάτι. Ότι ο Μπάρτζης έχει μια εμμονή να σπέρνει την διχόνοια. Χωρίς να συμμετέχει σε καμία συζήτηση, εκθέτει όλους όσους κάποια στιγμή συζήτησαν ίσως κάτι μικρό που παρερμηνεύει ο ίδιος και το σερβίρει μετά από πολύ καιρό για να σπείρει τη διχόνοια. Όπως έχουμε ένα τρανό παράδειγμα, με τον Τάκη και τον Βασάλο, όπου έσπειρε τη διχόνοια, έπιασε τον Τάκη και του είπε ότι "ο Βασάλος είχε πει αυτά για εσένα πριν από ένα μήνα" για να τσακωθούν μεταξύ τους».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csh3g2s4af01)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είχα μια απλή συζήτηση με τη Ρία, την οποία παρερμήνευσε κι εκμεταλλεύτηκε για να μας εκθέσει. Όταν είχα πει στον Ασημακόπουλο "πρόσεχέ τον, θα σε εκθέσει" και το έκανε σήμερα. Του είπα "πρόσεχε τον Μπάρτζη, θα σε εκθέσει, μην κάνεις παρέα, τον ξέρω πάρα πολύ καλά". Όποιος μιλά με τον Μπάρτζη, να ξέρετε, θα τον εκθέσει. Το έχει κάνει πάρα πολλές φορές, δεν είναι η πρώτη φορά. Όλοι σε κάνουν παρέα Μπάρτζη μου, κανείς δεν θέλει να σε λιθοβολήσει. Μην μου παίρνεις αυτό το ύφος το παραπονεμένο, γιατί είσαι πολύ αγαπητός γενικά. Μόνος σου απομονώνεσαι και θυματοποιείσαι, δεν σε έχει αποκρούσει κανένας. Πάντα θα είσαι θύμα, πάντα θα το παίζεις θύμα».



Ειδήσεις σήμερα:

Τύρναβος: Σύλληψη τεσσάρων ανήλικων μετά την καταγγελία 22χρονης για ομαδικό βιασμό

Θεσσαλονίκη: Κάναμε γκράφιτι λένε οι κουκουλοφόροι μετά την καταδίωξη στις ταράτσες

Youth Pass: Επιταγή 150 ευρώ σε κάθε νέο που γίνεται 18 ετών - Πού θα χρησιμοποιείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης