Ο Περικλής Λιανός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις απολαβές του στις παλιές σειρές που συμμετείχε, καθώς και για τα δικαιώματα από τις επαναλήψεις.
Σχετικά με το αν κατάφερε ο ηθοποιός να δημιουργήσει μεγάλη περιουσία, κατά τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, ο Περικλής Λιανός απάντησε: «Με "Χάρι Ροκ", "Ο Πέτρος και τα κορίτσια του", "Love Sorry". Με έξι επεισόδια από τη σειρά "Ο Πέτρος και τα κορίτσια του" πήρα αυτοκίνητο. Τώρα με έξι επεισόδια, παίρνεις δέκα σουβλάκια».
Σε δήλωση του δημοσιογράφου ότι είχε μάθει για συναδέλφους που πρωταγωνίστησαν σε σειρές εκείνη την εποχή και με τρία μόνο επεισόδια αγόρασαν σπίτι, ο Περικλής Λιανός, σχολίασε: «Σπίτι δύσκολο για τρία επεισόδια. Εγώ όμως από το "Καφέ της Χαράς" πήρα το σπίτι που μένω. Τότε παίρναμε λεφτά».
Για το αν λαμβάνει ικανοποιητικό εισόδημα από τις επαναλήψεις των σειρών, ο ηθοποιός ανέφερε: «Ικανοποιητικό όχι, αλλά παίρνουμε κάτι. Δεν γίνεται στο βρόντο η επανάληψη. Για μένα το θέμα είναι να επαναλαμβάνονται, γιατί έχω κάνει 25-26 σίριαλ, αλλά δεν παίζονται όλα. Αν παιζόντουσαν όλα, θα έπαιρνα καλά λεφτά».
Τέλος, σχετικά με τα σίριαλ στα οποία συμμετείχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Περικλής Λιανός, είπε: «Αυτά με τον Φιλιππίδη δεν επιτρέπεται να παίζονται. Με πειράζει ως απώλεια εισοδήματος και δεν το θεωρώ και σωστό. Από την άλλη δεν παίρνω και θέση, γιατί πόσο ωραίο είναι αν κάποιος έχει καταδικαστεί για κάτι; Δεν έχω μια απόλυτη άποψη γι’ αυτό».
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.