Φοίβος Παπαδάκης: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα την επόμενη σεζόν
«Θα ήταν χαρά μου να ενταχθώ σε μια τέτοια ομάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος
Ο Φοίβος Παπαδάκηςέκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στο μέλλον του στην τηλεόραση.
Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και ξεκαθάρισε τι ισχύει από όσα ακούγονται για εκείνον και την εκπομπή που θα «μετακομίσει» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
«Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι, κι εγώ περιμένω. Αν συνεχίσει η ομάδα, θα ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεχίσω κι εγώ. Έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cscghlfqte6p)
Όσο για τη φημολογία που τον θέλει την επόμενη χρονιά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, δήλωσε: «Έχω διαβάσει αυτά που γράφονται, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι επίσημα».
«Είμαι στο Open, ανήκω εκεί και με αυτό το κανάλι μιλάω πρώτα. Κουβέντες ναι, γίνονται, αλλά είναι πρώιμες ακόμα. Θα ήταν μια πολύ τιμητική πρόταση, θα ήμουν θετικός σε μια ενδεχόμενη συνεργασία και θα ήταν χαρά μου να ενταχθώ σε μια τέτοια ομάδα», συμπλήρωσε κλείνοντας.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.