Φοίβος Παπαδάκης για Γιώργο Παπαδάκη: «Θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεργαστώ μαζί του»

Φοίβος Παπαδάκης για Γιώργο Παπαδάκη: «Θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεργαστώ μαζί του»

«Η σχέση μας θα είναι πάντα, πρώτα απ’ όλα, σχέση πατέρα-γιου» δήλωσε ο δημοσιογράφος

foivos_giorgos_papadakis
Ο Φοίβος Παπαδάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα», όπου μίλησε για το μέλλον του αλλά και αυτό του πατέρα του, του Γιώργου Παπαδάκη.

«Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα μου. Βρίσκομαι σε κάποιες συζητήσεις, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι αλλά σε λίγο νομίζω θα ξέρω κι εγώ… Είμαι πολύ ανοιχτός και για καθημερινή εκπομπή και για Σαββατοκύριακο. Έχω τη χαρά να έχω μιλήσει με ένα άλλο κανάλι για μια πολύ δυνατή εκπομπή αλλά ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι. Οι συζητήσεις σίγουρα δεν είναι για να είμαι το πρώτο όνομα, είναι για να είμαι μέλος κάποιας ομάδας», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης για το μέλλον του στην τηλεόραση.

Έπειτα, μίλησε και για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον πατέρα του: «Με τον πατέρα μου θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεργαστώ γιατί η σχέση μας θα είναι πάντα πρώτα απ’ όλα σχέση πατέρα-γιου. Θα μπορούσε να γίνει, αλλά, θα ήταν δύσκολο γιατί είμαστε και οι δυο δύσκολοι άνθρωποι».

«Με έχει μάθει από μικρό παιδί να στηρίζομαι στις δικές μου δυνάμεις και με αφήνει να δοκιμάζομαι και να μαθαίνω μόνος μου από τα λάθη μου. Αυτό το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό. Με συμβουλεύει τόσο, όσο», δήλωσε ο δημοσιογράφος σχετικά με τις συμβουλές που του δίνει ο πατέρας του.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs5nix8o047t)

Κλείσιμο
Για το αν τελικά ο Γιώργος Παπαδάκης θα αποχωρήσει από την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» και θα αναλάβει η Μαρία Αναστασοπούλου, ο Φοίβος Παπαδάκης σχολίασε: «Νομίζω πως ο πατέρας μου είναι αναντικατάστατος. Δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης δε θα υπάρξει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσει από την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» νομίζω θα βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, ο οποίος νομίζω έχει ήδη βρεθεί».

Και πρόσθεσε: «Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι μια εξαιρετική δημοσιογράφος, μια πολύ καλή παρουσιάστρια και νομίζω όταν έρθει η ώρα θα μπορέσει να καλύψει σε ένα ποσοστό τουλάχιστον το κενό του πατέρα μου. Θα ήταν μια δύσκολη επιλογή για εμένα να είμαι δίπλα στη Μαρία και ο πατέρας μου να είναι από πίσω γιατί το “Καλημέρα Ελλάδα” είναι κομμάτι της ζωής μου και της οικογένειάς μου. Επομένως, όταν κάτι το πονάς σε αγχώνει και λίγο περισσότερο. Είναι όμως μια πρόκληση. Δε θα έλεγα όχι».

Ο Φοίβος Παπαδάκης επίσης σχολίασε μία πρόσφατη δήλωσή του στην οποία είχε υποστηρίξει πως ο πατέρας του θα πρέπει να μιλάει λιγότερο στην εκπομπή και να «αφήνει τη Μαρία Αναστασοπούλου να μιλάει περισσότερο»: «Ο πατέρας μου είναι πολυλογάς. Και στην παρέα, μιλάει συνέχεια. Αυτό το είπα στο πλαίσιο της πλάκας. Η Μαρία καταφέρνει στην εκπομπή και μιλάει όσο εκείνη θέλει. Ο πατέρας μου, ύστερα από τόσα χρόνια πρωινού ξυπνήματος, ξυπνάει 3.30 το πρωί, έχει κουραστεί. Μου το έχει εκφράσει αυτό και μου έχει εκφράσει ότι ενδεχομένως αυτή να είναι η τελευταία του χρονιά».
Φοιβος_Παπαδακης__3_
«Εκείνος ξέρει όμως. Μου το είχε ξαναπεί μια φορά στο παρελθόν και τελικά δεν έγινε οπότε, ας κρατήσουμε και μια πισινή. Τη Μαρία θα την εμπιστευόταν στο τιμόνι της εκπομπής για να μείνει μόνη της. Μου έχει πει πολλές φορές ότι η Μαρία είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει. Απέναντι από τον πατέρα μου δε θα πήγαινα», είπε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Τέλος, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Είμαι πολύ περήφανος που το επίθετό μου είναι Παπαδάκης. Είμαι ένας άνθρωπος, ένα παιδί, που τα είχα όλα στη ζωή μου. Δε μπορώ να έχω παράπονο. Θα ήμουν αχάριστος. Όποτε συναντιόμαστε με τον πατέρα μου, πηγαίνουμε για ούζο, αυτό είναι το χόμπι μας».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση Pulse: Στις 6,5 μονάδες η «ψαλίδα» με αναγωγή επί των εγκύρων - Τα σενάρια για τις έδρες

Σεισμός στην Τουρκία: Ο Ερντογάν βράβευσε ΕΜΑΚ - ΕΚΑΒ - «Γνωρίζουμε ποιοι ήταν οι φίλοι μας τη μαύρη ημέρα»

Νίκος Σειραγάκης: «Το κοινό περί δικαίου αίσθημα θέλει την επιστροφή μου στη φυλακή», λέει ο παιδόφιλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης