Survivor All Star: Κόντρα ανάμεσα σε Σταυρούλα και Μελίνα για τα... μάτια του Βασάλου

Survivor All Star: Κόντρα ανάμεσα σε Σταυρούλα και Μελίνα για τα... μάτια του Βασάλου

«Θέλει ντε και καλά να κοιμηθεί δίπλα του, τους είδα να επιστρέφουν μαζί από την τουαλέτα» λέει η Μελίνα Μεταξά για την παίκτρια της αντίπαλης ομάδας - Δείτε βίντεο

survivor_342
Ένα νέο ειδύλλιο φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί στο Survivor All Star, ανάμεσα στον Κωνστανίνο Βασάλο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Τουλάχιστον αυτό άφησαν να εννοηθεί, η Μελίνα Μεταξά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η πρώτη ισχυρίζεται ότι τους είδε να γυρνούν μαζί από την τουαλέτα, ενώ τόνισε πως η παίκτρια της μπλε ομάδας «θέλει ντε και καλά να κοιμάται δίπλα στον γυμναστή».

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Τα γεγονότα έχουν ως εξής. Κοιμόμουν δίπλα από τον Κόρο, ξαφνικά έρχεται και η μπλε ομάδα όλη και γίνεται ένα μπέρδεμα τώρα. Εκεί που ήμουν δίπλα από τον Κόρο δεν μπορώ να κοιμηθώ, γιατί η Εύη δεν θέλει να κοιμηθεί δίπλα από τον Τάκη γιατί ροχαλίζει πολύ».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs7qsiprjdx5)


Συνέχισε, λέγοντας: «Είμαι δίπλα από τον Χανταμπάκη και τον Βασάλο. Αλλά έχουμε τελικά και ένα ακόμη πρόβλημα. Είπαμε ότι η καλύβα θα χωριστεί στη μέση, από τη μία οι Μπλε και από την άλλη οι Κόκκινοι. Και είναι η Σταυρούλα που ήθελε να κοιμηθεί στη θέση της στο κάτω διάζωμα, δίπλα από τον Βασάλο κολλημένες οι κουβέρτες και στη δική μας την πλευρά. Ρωτάω εγώ, "κάνουμε χαμό να πάει η Σταυρούλα στη δική της τη πλευρά; ή τους χαρίζουμε μισό μέτρο γιατί θέλει ντε και καλά ξαφνικά να κοιμηθεί δίπλα από τον Βασάλο;". Δεν το βλέπω πολύ καθαρά, γιατί κανείς δεν παραδέχεται τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν θα ασχοληθώ, ας κοιμούνται όπως θέλουν. Και το πρωί εντελώς τυχαία επέστρεψαν από την τουαλέτα ο Κωνσταντίνος και η Σταυρούλα ταυτόχρονα. Είχαν πάει τουαλέτα, είχαν πάει αλλού; Είχαν σηκωθεί από τόσο νωρίς; Νομίζω μετά ξανακοιμήθηκαν, δεν έδωσα πολλή σημασία. Αλλά ότι το είδα, το είδα» είπε τέλος.

«Ερωτική κόντρα ανάμεσα σε Σταυρούλα και Μελίνα για τα μάτια του Βασάλου»
Από τη μεριά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε λόγο για «ερωτικό beef» ανάμεσα στη Μελίνα και τη Σταυρούλα για τον Βασάλο.

«Την ενοχλεί  τη Μελίνα που η Σταυρούλα μπαίνει στα σύνορα των Κόκκινων ή που κοιμάται δίπλα στον Κωνσταντίνο; Μήπως όλα αυτά γίνονται για τα μάτια του Κωνσταντίνου Βασάλου;» είπε στην κάμερα του ριάλιτι.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs7quvy23g1l)



Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Διαφωνία για το debate - Ένα θέλουν όλα τα κόμματα, μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει δύο

Ερντογάν: Ολιγόωρη αναβολή για on line εμφάνιση του Τούρκου προέδρου

Δίκη Άλκη: «Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του» - Η ομολογία του 21χρονου για τη δολοφονία του Άλκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης