Η Μέντες μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram ένα απόσπασμα από την πρώτη κοινή ταινία του ζευγαριού, «The Place Beyond The Pines» και ρωτήθηκε από έναν θαυμαστή γιατί δεν εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί για τη νέα ταινία «Barbie» που πρωταγωνιστεί ο Γκόσλινγκ.
Η Μέντες απάντησε ότι δεν κάνουν αυτά τα πράγματα μαζί, και ενώ αισθάνεται άνετα να δημοσιεύει φωτογραφίες που είναι κυκλοφορούν ήδη εκεί έξω, δεν αισθάνεται άνετα να εκθέσει την ιδιωτική τους ζωή, που εκτιμούν τόσο πολύ.
Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι το ζευγάρι έχει βρεθεί μόνο μία φορά μαζί στο κόκκινο χαλί, κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας τους. Η Εύα Μέντες δήλωσε ότι εξακολουθεί να είναι πρόθυμη να κάνει άλλη μια ταινία με τον σύντροφό της, παρά την έλλειψη κοινών δημόσιων εμφανίσεων.
Φωτογραφίες: Brett D. Cove, Christopher Peterson / SplashNews.com / IDEAL IMAGE
Το COSMOTE TELEKOM ART/TECH - The Roadshow επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και μετατρέπει και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη, κινητή γιορτή ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τον θερινό κινηματογράφο με τις σύγχρονες τεχνολογικές εμπειρίες, σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.