Μακαλιάς για Ψυχράμη: «Θα χωρίζαμε στον τηλεοπτικό αέρα αν κάναμε μαζί εκπομπή»
«Μας αρέσει να κάνουμε μαζί πράγματα, αλλά να τσακωνόμαστε επίσης» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο
Για το τηλεοπτικό του μέλλον μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς σε δηλώσεις του, που προβλήθηκαν τηλεοπτικά το πρωί της Τετάρτης 29 Μαρτίου.
Μεταξύ άλλων, απάντησε και στο ενδεχόμενο να παρουσιάζει κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ μαζί με τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Μέχρι τον Ιούνιο είμαι στην εκπομπή "Ποιος είναι Πρωινιάτικα", από εκεί και πέρα είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλάμε για του χρόνου. Δεν ξέρω τι θα θέλω για του χρόνου, ούτε αν με θέλουν για του χρόνου και ποιοι με θέλουν. Οπότε, ούτε πρόταση έχω δεχτεί, κάποια συγκεκριμένη, ούτε από την εκπομπή που βρίσκομαι, ούτε από άλλη εκπομπή».
Αναφορικά με το εάν θα παρουσίαζε εκπομπή με τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη, ο ίδιος απάντησε: «Σίγουρα θα ήμασταν αυτό το ζευγάρι που θα χώριζε στον αέρα. Είμαστε εκρηκτικοί, μας αρέσει να κάνουμε μαζί πράγματα, πάρα πολύ, αλλά να τσακωνόμαστε επίσης».
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.