Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεχόμουν μπούλινγκ γιατί μου έπεφταν τα μαλλιά, έκανα μεταμόσχευση»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεχόμουν μπούλινγκ γιατί μου έπεφταν τα μαλλιά, έκανα μεταμόσχευση»

«Τον τελευταίο καιρό έβαζα σπρέι, πούδρες και ότι υπήρχε» ανέφερε σε δηλώσεις του - Δείτε το βίντεο

mayrikios_mallia
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για την απόφαση που πήρε να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών, λόγω της ανδρογενούς αλωπεκίας που αντιμετωπίζει.

Σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είπε: «Δεχόμουν μπούλινγκ που έπεφταν τα μαλλιά μου, και τον τελευταίο καιρό σας κορόιδεψα λίγο, γιατί τον τελευταίο καιρό έβαζα σπρέι, πούδρες και ότι υπήρχε έβαζα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr608fh8ehg1)

Μετά την προβολή των τηλεοπτικών του δηλώσεων, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφία που έβγαλε μαζί με τον γιατρό του.

Μεταξύ άλλων, έγραψε στη λεζάντα:

«Έφτασε η στιγμή να σας αποκαλύψω ένα μυστικό... τους τελευταίους μήνες η ανδρογενής αλωπεκία μου χτύπησε την πόρτα... λίγο το γονιδιακό, λίγο το άγχος, δυστυχώς έχασα τα μισά μου μαλλιά... εσείς βέβαια δεν το καταλάβατε γιατί προσπαθούσαμε να το κρύψουμε με σπρέι, πούδρες, ίνες, make up κλπ. Δοκίμασα τα πάντα, σαμπουάν, φάρμακα, γιατροσόφια αλλά τίποτα δεν λειτουργούσε.

Κάθε πρωί έβλεπα το μαξιλάρι μου γεμάτο με τα μαλλιά μου και ήμουν ράκος ψυχολογικά. Πίστεψα ότι θα μείνω στα 32 μου χωρίς μαλλιά μέχρι που γνώρισα τον σπουδαίο ιατρό, με τον οποίο προχωρήσαμε σε μεταμόσχευση μαλλιών στο μπροστινό αλλά και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Αποφάσισα να γράψω δημόσια αυτό το μήνυμα για να πω σε όλους τους άντρες πως μπορούν πλέον να αποκαταστήσουν εύκολα και ανώδυνα την απώλεια των μαλλιών τους και να ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους. Το χειρουργείο τελείωσε. Η μεταμόσχευση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σε λίγους μήνες θα έχω ξανά τα πυκνά και υγιή μαλλιά που είχα κάποτε!».

Δείτε την ανάρτηση

Ειδήσεις σήμερα:

Γκλέτσος για Ντενίση: Ήμασταν τηλεοπτικό ζευγάρι, μετά γίναμε και στην πραγματικότητα


Λαμία: Ένοχος ο γιατρός για τον θάνατο του 9χρονου Δημήτρη Κατσαούνου το 2017


Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Το τραγούδι θα περιμένει, δεν γίνεται να το συνδυάσω με το υπουργείο»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης