Γιώργος Ταβλαδάκης για Ασημίνα και Δαλάκα στο Survivor All Star: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξαναμπούν»

Γιώργος Ταβλαδάκης για Ασημίνα και Δαλάκα στο Survivor All Star: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξαναμπούν»

 «Κάποια πράγματα δεν αγοράζονται, τι να κάνουμε;» είπε 

giorgos-tavladakis__1_
Ο Γιώργος Ταβλαδάκης μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star και αναφέρθηκε στην αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, μετά την παραβίαση των κανονισμών.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για όσα συνέβησαν με τις δύο παίκτριες, που εντοπίστηκαν με κινητό τηλέφωνο.

Όπως ανέφερε, εκείνος δεν θα δεχόταν σε καμία περίπτωση να ξαναμπούν οι δύο παίκτριες στο ριάλιτι, εφόσον παραβίασαν τους κανονισμούς. «Εγώ προσωπικά δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχτώ ποτέ αυτό. Κάποια πράγματα δεν αγοράζονται, τι να κάνουμε;», είπε.

«Δεν σου λέω τώρα ότι θα το έκανα, αν μου έδινε η παραγωγή ένα ολόκληρο έπαθλο, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνει αυτό. Δεν γνωρίζω πώς θα το αναιρέσει αυτό η παραγωγή», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqd1gi8stol5)

Εξήγησε επίσης, πως κάτι τέτοιο θεωρείται άδικο για τα άλλα παιδιά που δεν είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξαναμπούν στο παιχνίδι, γιατί είναι πάρα πολύ άδικο και για τα υπόλοιπα παιδιά, που είναι μέσα σε όλο αυτόν τον κόσμο. Επίσης, είναι 10 μέρες στο ξενοδοχείο, τρώνε, πίνουν και ξεκουράζονται. Δεν ξέρω τι περιμένουν για να πάρουν μια απόφαση», ανέφερε.

Πρόσθεσε επίσης πως: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δούμε κάτι τέτοιο. Υπήρχε γενικά μια ελαστικότητα, αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει από την πλευρά της παραγωγής, γιατί όταν το κάνει ο άλλος μια φορά και βλέπει ότι είσαι ελαστικός, θα το κάνει και δεύτερη και τρίτη. Φέτος, βλέπω ότι η παραγωγή είναι σίγουρα πιο σοβαρή».

Τέλος, σημείωσε πως το θέμα θα έπρεπε να είχε λήξει, ειδικότερα εφόσον υπήρχαν αποδείξεις. «Πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις ότι έχεις κάνει κάτι. Από τη στιγμή που βρήκαν όντως αποδείξεις, είναι λήξαν το θέμα. Θεωρώ ότι οι κοπέλες θα έπρεπε να είναι ήδη εδώ και να προχωρήσουμε σε νέες προσθήκες», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Και δεύτερη ομάδα ΕΜΑΚ στην Τουρκία - Έλληνες έβγαλαν ζωντανό 15χρονο από τα συντρίμμια

Φώτης Κρικζώνης: O θρυλικός μπάρμαν και το «αμίλητο νερό» που ενθουσίασε την Τζάκι Κένεντι

Ανατριχιαστικό βίντεο: Σκύλος αλυχτούσε λίγο πριν τα 7,8R για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης